A megszállott dízelesek világszerte oda vannak az éjfekete koromfelhőkért, nekik valahogy a füst és az erő kéz a kézben jár. A sötét pamacsokat úgy használják, mint valami hirdetőtáblát, amire csak annyi van írva, hogy mindenki dögöljön meg, aki nem áldoz a gázolaj istenei előtt. 

Régebben kerékpárosokat füstöltek össze, vagy csak úgy ködgépnek használták a technikát, de legújabb célpontjaik a villanyautósok, és azon belül is az ezerszám előforduló Tesla-sofőrök.

Eltorlaszolják a töltőhelyeket, vagy közben nyomatékosítják, hogy a villanyautózás fájdalommal tölti el lelküket és testüket. A kormosra tuningolt dízelfurgonok tulajdonosai, a “rolling coal” stílus képviselői előszeretettel pöffentenek óriási fekete felhőket a Teslák orra alá. 

Amit viszont nemrég előadtak, az már több mint ijesztő, és messze nem ártatlan poén. 

Egy Twitter-felhasználó, @NateWiki nemrég megosztotta a Model 3 belső kamerájával készült felvételeket, miután három platós furgon elfoglalta mindhárom sávot előtte. A csapatjátékot „blokádként” írja le, ami megmagyarázza, miért kezdett el filmezni.

Az biztos, hogy a három pick-up többé-kevésbé azonos sebességgel halad, és mindhárom hasonlóan van átalakítva, emelt futóművel, kiherélt kipufogóval, ami hitelt ad annak az állításnak, hogy szándékosan hangolták össze az akciójukat.

Röviddel azután, hogy a Tesla vezetője áttér a jobb szélső sávba, az előtte haladó pick-up rálép a gázpedálra, és sötét füstfelhő keletkezik, amin neki nincs más választása, mint áthajtani. Akkora füstöt vág a vélhetően átalakított dízel, hogy gyakorlatilag semmit sem lehet látni az autópályán, ami a hazai porvihar után tudjuk, mekkora életveszély. A korom el nem égett, feleslegesen befecskendezett gázolaj, ilyen autóval járni kétszeresen is környezetszennyező a rákkeltő füst okádása és a többletfogyasztás miatt.