Tudtad, hogy a Vezess 2021-ben ünnepelte alapításának 20. évfordulóját? És azt, hogy csak tavaly 7560 darab cikk született nálunk, Magyarország legolvasottabb autós portálján? YouTube-csatornánk átlépte a 79 ezer feliratkozót, Facebook-oldalunk pedig a legnagyobb hazai autós közösség, több mint 255 ezer követővel, és Instán is már több mint 15 ezer autórajongó csatlakozott a Vezesshez.

Szóval 2021-ben is volt miből válogatnotok, és biztosak vagyunk benne, hogy ha a Vezesst olvasod/nézed/hallgatod, akkor semmiről nem maradsz le, ami az autózás világával kapcsolatos. Most pedig kiválogattuk azokat a cikket 2021-ből, amelyeket a legtöbben olvastatok.

Kipróbáltuk az autót, ami vizet bocsát ki

Vizet pufog ki, lényegében nincs benne kritikusan elromolható alkatrész, a “motorját” élettartamra tervezték és 5 perc alatt tankolható, meg még szemrevaló is. Ez most a jövő, a Toyota Mirai, amit Budapesten próbáltunk ki 2021 nyarán.

Érkeznek az új rendszámok, nagy változás a hazai jogosítványoknál 1

KATTINTS A KÉPRE ÉS OLVASD EL A TESZTET!

Jön az új rendszám, ez válthatja a három betű-három szám kombinációt

2022 nyarán kerül bevezetésre Magyarországon az új rendszámformátum, amely az eddigi három betű-három szám kombinációt váltja. Az új rendszámon látható lesz az európai zászlót jelképező, kék mezőben 12 ötágú sárga csillag, a fehér H jelzés és Magyarország címere.

Érkeznek az új rendszámok, nagy változás a hazai jogosítványoknál 2

TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT KATTINTS A KÉPRE!

Az új formátum a latin abc szerinti két betűvel fog kezdődni (kivéve a cs, gy, ly, ny, sz, ty, zs kombinációk), ezután jön a címer, aztán ismét két betű, kötőjel és három szám. A rendszámtábla betűjelei helyén ékezetes magánhangzók nem állhatnak, a számjegyek helyén 001-től 999-ig terjedő érték szerepelhet.

Vajon a biztosító hogy reagál, amikor meglátja ezt a videót a balesetről?

Az alábbi felvételt a lengyelországi Pultusk városától nem messze készítette egy autós fedélzeti kamerája.

Érkeznek az új rendszámok, nagy változás a hazai jogosítványoknál 3

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG A VIDEÓT!

Új SUV 4 millió alatt? Itt a frissített Dacia Duster

Pályafutásának bő 10 éve alatt közel 2 millió darab Dacia Dustert adtak el, és Európában kategóriájának egyik legnépszerűbb modellje még ma is, de a 2017-ben bemutatott második generációs típus mára már megérett a külső, belső frissítésre. A ráncfelvarráson átesett kompakt szabadidő-autót Párizs környéki utakon és terepen is kipróbáltuk.

Érkeznek az új rendszámok, nagy változás a hazai jogosítványoknál 4

KATTINTS A KÉPRE ÉS OLVASD EL A TESZTET!

Változás a jogosítványoknál, 40 ezren kerülhetnek bajba

Változnak a veszélyhelyzet idején lejáró okmányokkal kapcsolatos szabályok, januártól nem a veszélyhelyzet megszűnésének időpontjához kötik a lejáró hivatalos okmányok érvényességi idejét, hanem konkrét dátumot jelölnek meg, június 30-át.

Érkeznek az új rendszámok, nagy változás a hazai jogosítványoknál 5

TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT KATTINTS A KÉPRE!

Ahogy Mucsi mutat be egy Ford Mustangot, úgy nem mutat be senki

Mucsi Zoltánt felkérték, hogy mutassa be az egyik hazai kereskedésben kapható Mustang Bullittot. Mondanunk sem kell, hogy hozta a tőle megszokott szintet.

Érkeznek az új rendszámok, nagy változás a hazai jogosítványoknál 6

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG A VIDEÓT!

Ilyen, amikor elmennek melletted az autópályán 319 km/órával

Ez a videó érzékelteti a brutális sebességkülönbséget. A kamionok tempójában csordogáló autóból puskagolyónak tűnik a mellette elsuhanó másik Mercedes.

Tíz aranyköpés hazai használtautó-hirdetőktől

Évek óta gyűjtögetjük a kreatív, vagy szimplán nagyon érdekes, magyar használtautó-hirdetéseket, amelyekből most kiválogattuk a tíz legviccesebb mondást.

Érkeznek az új rendszámok, nagy változás a hazai jogosítványoknál 8

TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT KATTINTS A KÉPRE!

Tíz használt autó, amit nem szabad eladni

Jó esély van rá, hogy ennek a tíz autónak már csak nőni fog az értéke, nem pedig csökkenni, szóval ha pont egy ilyened van, akkor ne most add el. 

Az autóra úgy tekinteni, mint befektetés, sokszor kockázatos lehet. De megfelelő autóismerettel és körültekintéssel egész komoly pénzt is leakaszthatunk, viszonylag rövid idő alatt. És most nem a Ferrari 250 GTO-ra és társai gondolunk.

Érkeznek az új rendszámok, nagy változás a hazai jogosítványoknál 9

A TELJES CIKKHEZ KATTINTS ERRE A CSODÁS BMW 540i-re

Ötezer forintért is adott el autót az állam

Sokan, sokat hallottunk a NAV által lefoglalt, majd 70 millióért elárverezett Lamborghiniről az elmúlt hetekben, de hogy is működik a rendszer? Cikkünkben bemutatjuk az adóhatósági aukciók menetét, ahogy az is kiderül, mikor adták el így a legtöbb autót, valamint hogy idén melyik volt a legolcsóbb és legdrágább elárverezett jármű.

Érkeznek az új rendszámok, nagy változás a hazai jogosítványoknál 10

A TELJES CIKKHEZ KATTINTS A KÉPRE!

Ezeket az autókat addig vedd meg, amíg olcsók

Néhány igazán jó autó csak úgy eltűnik, mások sokkal drágábban térnek vissza 5-10-15 év múlva. Pár tipp, hogy ne utólag keseregj, amikor a vágyad tárgya már odalett vagy megfizethetetlen.

 

2022-ben is ezzel a lendülettel megyünk tovább, tarts velünk és szólj a haveroknak is…