Nincs sorrend, csak azért kaptak számozást, hogy a végén a szavazásnál könnyebb dolgotok legyen, ugyanis ti döntitek el, hogy ezek közül melyik mozgatta meg legjobban a rekeszizmokat. A hirdetések teljes szövegét az idézetek alatti cikkekben találjátok. Kellemes szórakozást!

1.- Audi A5 hirdetés

“Három hetet kaptam, hogy megszabaduljak tőle, különben a menyasszony elköltözik. Már harmadik hete árulom, úgyhogy jövő héttől a menyasszony lesz eladó. :D”

2.- VW Polo hirdetés

“Az 1, 2-es benzinmotor nem csábít száguldozásra, viszont a vezetés klasszikus élményét adja, sehol nem húz, de azt stabilan hozza.”

3.- Audi A4 hirdetés versbe foglalva

“Szétszaladt a száz paripa, Igy most eladó a Négy Karika. Épp a szomszéd városba akartam menni, Neki egy szép új hátsó ajtót venni.” – a vers folytatódik, kattints a teljes cikkre.

4.- Škoda Fabia hirdetés

“A feleségem szerint menő a menta szín, már be is festette a körmeit az autóhoz. Azt hiszi, megkapja :D”

5.- Porsche Panamera hirdetés

“EGYSZERŰEN ÉRTHETETLEN ÉS DÖBBENET CÉGÜNK SZÁMÁRA, HOGY ENNYI FOGYATÉKOS UNINTELLIGENS, NULLA IQ-VAL RENDELKEZŐ RUPPÓTLAN BAROM, HOGY TUD TELEFONÁLNI? KÖSZÖNNI NEM TUDNAK, MAGÁZÓDNI, BEMUTATKOZNI NEM TUDNAK, NYITVATARTÁST NEM TUDJA ÉRTELMEZNI, EGY DOLGOT TUD: MENNYIT LEHET ALKUDNI? HÁNYINGERT KAPUNK MÁR ETTŐL A KÉRDÉSTŐL!”

6.- Suzuki Swift “raccsing” hirdetés

“Ha péntek esti raj akarsz lenni, vagy FWD király egy pályanapon, ez a te autód, ezen a töredék áron, mint ami bele lett locsolva. Írhatnám ehhez is, hogy BMW-killer, de felesleges hiszen még BMW-s fejjel is tudod, esélyed sincs.”

7.- BMW E46 hirdetés

“Ha esetleg valaki szopni akarna, ezennel átadom a stafétát.”

8.- Suzuki Swift sedan hirdetés

“A gatyám ráment, a házasságom nem fog! A pénz nem kenyérre kell, inkább veszek belőle egy Geforce videókártyát, és csapatok a Need for Speed-el, mint odaadjam ponton pénzért.”

9.- Citroën C3 hirdetés

“Annyira meghatódtam, hogy nem tudtam hazahozni a Citroën Pásztortól. Aztán megnyugodtam, és sikerült. Örök szerelem volt a miénk, soha nem hagyott cserben.”

10.- Ford Mondeo hirdetés

“A lökhárítók repedtek, voltak már javítva, de megint beletolattam a telken abba a kurva akácba.”

Neked melyik hirdetés tetszett legjobban?
Audi A5
10% (1261)
VW Polo
8% (1025)
Audi A4
11% (1360)
Skoda Fabia
3% (407)
Porsche Panamera
12% (1439)
Suzuki Swift "raccsing"
5% (664)
BMW E46
14% (1721)
Suzuki Swift sedan
3% (366)
Citroen C3
2% (260)
Ford Mondeo
32% (3932)