Nagyobb összegben mernénk fogadni rá, hogy a 2010-es Audi A5 hirdetése pusztán fikció, de még így is megállja a helyét az unalomig ismételt nem dohányzó, garázsban tartott, első tulajdonostól hirdetések óceánjában.

Így szól a hirdetés

“Menyasszonyom rosszallása miatt fájó szívvel megválnék hűséges szeretőmtől. Az autó egy pillantás-mágnes, ez az ami nem tetszett otthon. Néhány lényeges info: MAGÁNSZEMÉLYTŐL, D S-LINE PLUS, Audi Drive Select, Bi-xenon, Bang&Olufsen hifi, navigáció, tempomat, parkolóradar, elektromos fűthető bőr ülések, holttér-figyelő, digit klíma, eső- és fényszenzor, multikormány, bluetooth kihangosító, szervízkönyv.

Autóbeszámítás lehetséges, nem dohányzó, rendszeresen, prémium anyagokkal karban tartott. Három hetet kaptam, hogy megszabaduljak tőle, különben a menyasszony elköltözik. Már harmadik hete árulom, uh. jövő héttől a menyasszony lesz eladó. :D”

Csak a menyasszonyom miatt eladó az Audi, kérem, ne vegyétek meg! 2

Jó néhány éve Walter de’ Silva így nyilatkozott: “Az Audi A5 a legszebb autó, amit valaha is terveztem”. És lehet benne valami, hiszen az Alfa 156 és 147 szép formáinak megálmodója a SEAT-nál összehozott klóngyártással nem épp a tervezői géniuszát csillogtatta. Az A5-tel nagyot alkotott.