Az 1997-es, 90 lóerős családi igavonó látott már szebb napokat is, ez tény, de a hirdető nem árul zsákbamacskát. Kegyetlen őszinteséggel leírja, mire számíthat az új tulaj, aki kicsenget 150 ezer forintot ezért az első generációs, ráncfelvarrás utáni Ford Mondeóért.

Így szól a hirdetés

“Szükségtelenné vált kedvenc családi autónk. A leírtakon felül ami jót még lehet róla mondani: Nagyon jó motor, hibátlan váltó, kifejezetten jó fékrendszer, Első padlók újra lakatolva. Széles peremes stabil alufelnik vannak most alatta. Nagyon masszív egyszerűen felpattintható tetőcsomagtartót adok hozzá, Illetve még egy garnitúra jó állapotú téli gumit 185 x 65 / R14 -es alufelnin!

“Ha valaki ebből még alkudni akar, inkább felgyújtom az autót” 1

De amit még tudni kell róla: A kuplung eléggé csúszik, lassan cserére érett a tárcsa. A kipufogó szét van törve, úgy van összegányolva, hogy ha nem mondanám el, a vevő észre sem venné. (de mondom) A tetőkárpit az utasok fejére lóg. Csak azért nem szaggattam ki, hátha valaki megcsinálja magának. A bal első rugó törött, de én évek óta úgy jártam vele, ha nem mondom észre sem vehető, A lökhárítók repedtek, voltak már javítva, de megint beletolattam a telken abba a kurva akácba. Az oldalain van néhány apró horpadás mert belerúgtam, Van benne klíma, de sosem működött, nekem meg nem hiányzott, úgyhogy továbbra is szar.

“Ha valaki ebből még alkudni akar, inkább felgyújtom az autót” 2

A vezetőoldali ülés úgy el van csavarodva, hogy jobban látni a melletted ülőt mint az utat, én már megszoktam, de talán egyszerűbb kicserélni. Én már nem kívánok foglalkozni vele, épp ezért vas árban adom, a jó motor-fék-váltó miatt. Ha valaki még ebből az árból is alkudni képes, kérem adja meg az email címét, hogy elküldjem a videót neki ahogy felgyújtom a dögöt!”

Szerinted ér 150 ezeret ez az autó?
Igen
66% (5224)
Nem
34% (2685)

Ha pedig arra vagy kíváncsi, hogy a 2007 utáni Ford Mondeók milyenek használtan, akkor az alábbi cikkünkben sok hasznos információt megtalálsz.