Egy Porsche Panamera használtan mindig csábító, ugyanis egy 10 éves modell már jóval olcsóbb tud lenni, mint a Porsche hagyományos sportautói, és korántsem öregszik technikailag úgy, ahogy azt más limuzinok teszik ennyi idősen.

Szóval egy 400 lóerős, 2010-es Panamera 4S, szűk 6,5 millió forintért naná, hogy sokak érdeklődését felkelti (még akkor sem rossz, ha nagyszerviz előtt áll, ami alsó hangon 1,5 millió Ft). Egy baj van, sokan elég elszomorítóan viselkednek, amikor az autóról kérdezik az eladót. Legalábbis ezt állítja a kereskedő.

Akinek nem inge ne vegye magára! EGYSZERŰEN ÉRTHETETLEN ÉS DÖBBENET CÉGÜNK SZÁMÁRA, HOGY ENNYI FOGYATÉKOS UNINTELLIGENS, NULLA IQ-VAL RENDELKEZŐ RUPPÓTLAN BAROM, HOGY TUD TELEFONÁLI? KÖSZÖNNI NEM TUDNAK, MAGÁZÓDNI BEMUTATKOZNI NEM TUDNAK, NYITVA TARTÁST NEM TUDJA ÉRTELMEZNI, EGY DOLGOT TUD: MENNYIT LEHET ALKUDNI? HÁNYINGERT KAPUNK MÁR ETTŐL A KÉRDÉSTŐL! EDDIG SENKI EL SEM JÖTT MEGNÉZNI, MINDEN TELEFONON KERESZTÜL TÖRTÉNT. VOLT OLYAN OSTOBA AKINEK MONDTUK VIGYE EL INGYEN! ÚGY JÓ LESZ? ERRE KÉPES VISSZAKÉRDEZNI HALÁL KOMOLYAN, HOGY MEGLESZ TANKOLVA IS! SZÓVAL SIRALMAS A HELYZET ÉS KIÁBRÁNDÍTÓ! LEGOLCSÓBB AJÁNLATON VAN FENT ÉS MÉG ATTÓL IS ROSSZUL VANNAK HA 100 MÉTERT MOZDULNI KÉNE MERT UGYE PÉCSEN VAN! TEHÁT NE FÁRASSZ MINKET HA EBBE A KATEGÓRIÁBA TARTOZOL VEGYÉL AMIT AKARSZ DE NE HÍVJ MINKET!

“Ha te is ilyen bunkó vagy, vegyél, amit akarsz, de minket ne hívj” 1

“Ha te is ilyen bunkó vagy, vegyél, amit akarsz, de minket ne hívj” 3

Szerinted megéri az árát ez a 2010-es Panamera?
Simán, ennyiért szinte ajándék
23% (3239)
Nem rossz ár, kérdés mi a bibi...
53% (7315)
Ennyiért más, hasonló kategóriát vennék
16% (2227)
Nagyon drága, dehogy éri meg
8% (1162)