Nemrég Budapesten járt egy LaFerrari.  A fekete szupersportkocsira Balogh Dani szpotter hívta fel a figyelmünket. A sportkocsival egy ausztrál milliárdos közlekedik, aki a Június 20-25 közötti Ferrari Cavalcade-ra utazott Európába. A különleges túraversenyre nagyjából 100 Ferrari érkezett a világ minden részéről, hogy a Mont Blanc környéki utakon autózzanak.

Csodaautó érkezett Budapestre 1
Csodaautó érkezett Budapestre 2

Csodaautó érkezett Budapestre

Csodaautó érkezett Budapestre

Csodaautó érkezett Budapestre 6
Csodaautó érkezett Budapestre 7
Csodaautó érkezett Budapestre 8
Fotó megosztása:

Ezt követően sem került garázsba a hibrid modell, hanem Európa számos nagyvárosában tűnt fel vele Tony Defelice. Járt Németországban, Ausztriában és a minap Magyarországon is. Hazánkban hivatalosan eddig három ilyen modell is fut, van egy sárga hagyományos, illetve kettő nyitható tetős, LaFerrari Aperta, egy piros és egy fehér. Ezek a kocsik, nemcsak borzasztóan drágák, hiszen az áruk 1,5-2 millió euró (500-650 millió forint) , de igen ritkák is, a kupéból 499, a nyitható tetősből 209 darab készült.

Mind a kupé, mind a nyitható tetős Aperta hajtáslánca hibrid. A 6,3 literes V12-es blokkot villanymotor segíti. A benzinmotor 800 lóerőt, illetve 700 Nm nyomatékot nyújt, amihez a villanymotor további 163 lóerőt bocsát a vezető rendelkezésére. A 963 lóerős La Ferrari végsebessége hivatalosan 350 km/óra feletti, miközben kevesebb mint három másodperc alatt gyorsul nulláról százra (2,4-2,8 közötti értékekről hallani).

Ha nézegetnél még képeket a fekete Ferrari LaFerrariról, akkor találsz még Danitól fotókat itt vagy a tulaj saját fotóit is lehet böngészni az Instán.

 

Driving around #budapest #roadtrip #laferrari #ferrari #hungry

ViciousRumourRacing (@vrrtony495) által megosztott bejegyzés,