A Forma-1-es Török Nagydíj előtt a Red Bull hívta fel magára a figyelmet azzal, hogy bemutatták autójuk különleges színösszeállítását, melyet az isztambuli hétvégén használnak majd. Az energiaitalosok ezzel köszönik meg a Hondának az elmúlt évek partnerkapcsolatát, mely idén a gyártó sportágból történő távozása miatt véget ér.

Az új festés a legnagyobb rivális Mercedes érdeklődését is felkeltette, akik egy olyan magas labdát csaptak le Twitter-posztjukkal, mellyel ugyan inkább öngólt lőttek, mégis mindenki ezen szórakozik.

A bejegyzésben mindenkit emlékeztettek a 2019-es Forma-1-es Német Nagydíjra, ahol a Mercedes 200. nagydíját ünnepelte egy különleges fényezéssel. A szokásos ezüstkülsőt fehérrel dobták fel, emlékeztetve ezzel a háború előtti autóik színére. Végül Lewis Hamilton csak egy büntetésnek köszönhetően szerzett pontot egy botrányosan lassú kerékcsere után, Valtteri Bottas pedig összetörte autóját és kiesett.

Kétségtelen, hogy ha most így alakulna a hétvége a Red Bull számára, az hatalmas csapás lenne világbajnoki álmaiknak. Nem akarjuk az ördögöt a falra festeni, de két évvel ezelőtt Németországban esett, és most is jósolnak némi csapadékot…