A 2021-es Forma-1-es szezon végén a Honda távozik a Forma-1-ből. Partnercsapatuk, a Red Bull azonban meg szerette volna adni a módját a búcsúnak: az eredeti tervek szerint a versenyzők overallját színezték volna fehérre a Japán Nagydíjra.

Végül azonban a Japán Nagydíjat törölték az idei versenynaptárból, így az azt helyettesítő Isztambul lett az új helyszín. A Red Bull is változtatott az eredeti terveken: az egész autó kinézetét hozzáigazították az eredeti elképzelésekhez. Erről egy kedvcsináló videót is megosztottak.

a videó a hirdetés után indul

A teljes autót, mely színösszeállításával az első hondás Forma-1-es győzelem, Richie Ginther 1965-ös diadalának állít emléket, még nem mutatták be. A cég közleménye szerint nem csak a Red Bull, de az AlphaTauri is ünneplőbe öltözik, ám arról még annyit sem mutattak, mint Max Verstappenék autójáról. A teljes autóról végül magyar idő szerint csütörtök reggel tettek közzé képeket:F1: Fehérbe öltözik a Red Bull 1F1: Fehérbe öltözik a Red Bull 2F1: Fehérbe öltözik a Red Bull 3F1: Fehérbe öltözik a Red Bull 4