Két Forma-1-es csapatnál is átalakulás van folyamatban a 2021-es szezonnyitó előtt: a Racing Point Aston Martinná, míg a Renault Alpine-ná válik. Előbbi amellett, hogy ízelítőt adott az istálló idei színvilágából, egy főszponzor érkezését is bejelentette.

Az Alpine azonban úgy tűnik, önmagát buktatta le idő előtt egy videórészlettel, melyen megvillantottak egy digitálisan alkotott F1-es autót, vélhetően már az idei fényezés alapjaival.

Az Alpine egyébként már a tavalyi imolai Forma-1-es versenyhétvégén bemutatott egy, az ő színeiket felvonultató formaautó-dizájnt. A Formula Regional-széria Alpine-fényezésű versenygépének alapszíne a francia lobogóból jól ismert kék szín, mely a motor környékén vált át a trikolór másik két színére, fehérre és pirosra.

F1: Alonsóék megvillantották idei autójukat 2

Ehhez hasonló mintázat rajzolódik ki néhány pillanatra a fenti videón is. Részletes információk január 14-én érkezhetnek, ugyanis aznap a Renault-csoport Luca de Meo vezérigazgatóval az élen bemutatja a Renaulution (a Renault és a forradalom szavakból alkotott szójáték) névre hallgató stratégiai tervét.

Kövess minket a Facebook-on!