A Forma-1-es Abu-dzabi Nagydíj csütörtöki sajtónapján eredetileg Sebastian Vettel is részt vett volna, ám mégsem jelent meg a médiaeseményeken. Hiányzása igazolt volt, harmadik gyermeke születése miatt maradt többet családjával.

A Brazil Nagydíj után a ferrarisok kerültek a középpontba, a két versenyző ütközéséről véleményt mondott már Charles Leclerc, és a csapatfőnök Mattia Binotto is megszólalt a témában. Természetesen a négyszeres világbajnok véleményére is kíváncsi volt mindenki, aki – némi lemaradással a többiektől – elő is adta saját verzióját.

“Nyilvánvalóan szerencsétlen dolog, ami történt” – kezdte a német. “Biztosra akarunk menni, hogy ilyen többé ne forduljon elő. Ez a legfontosabb. Nincs problémánk a másikkal” – utalt Leclerc-rel való kapcsolatára Vettel.

“A kívülállók próbálják ezt felfújni, de valójában semmi miatt nem kell aggódnom” – mondta. Elismerte, hogy a jövőben, ha csatába bonyolódik a monacóival, több helyet kell hagynia. “Így biztosra mehetünk, hogy nem érünk össze. Minimális érintkezés volt, de ez vezetett ehhez az eredményhez.”

Kövesd Facebook-oldalunkat, hogy ne maradj le a Forma-1 legfrissebb híreiről!