Rengeteg cikk születik napról napra, hétről hétre a Vezessen és gyakran kutatunk az archívumban, ahol rengeteg érdekes téma pihen. Te emlékszel, mi történt veled egy éve? Tudod, milyen autós hírek pörögtek akkor a neten? Mutatjuk, hogy mi miről írtunk 2021. február 07-13. között a Vezessen.

Használt autó: ne hagyd őket elveszni!

Néhány igazán jó autó csak úgy eltűnik, mások sokkal drágábban térnek vissza 5-10-15 év múlva. Pár tipp, hogy ne utólag keseregj, amikor a vágyad tárgya már odalett vagy megfizethetetlen.

Ilyen például a Peugeot 406 Coupé a japán Camry és Maxima. De ha kíváncsi vagy a többi titkos tippre, akkor olvad el a teljes cikket. A képre kattintva nyílik!

Új luxusterepjárókat vásárolt a rendőrség 1

A cikk olvasásához kattints a képre!

52 vadonatúj terepjárót vásárolt a rendőrség

Egy éve kaptuk a hírt, hogy Toyota Land Cruiser terepjárók álltak szolgálatba határaink védelme érdekében. Az ORFK „Nehéz terepjáró gépjárművek beszerzése a külső határra” elnevezésű projektjének keretében beszerzett összesen 52 darab Toyota Land Cruiser 2,8 D-4D típusú terepjárót. A 177 lóerő teljesítmény, a 42°-os kapaszkodóképesség, a 31°-os első és 25°-os hátsó terepszög, valamint a 700 mm-es gázlómélység révén az országhatár mostoha terepviszonyaival is elboldogulnak ezek az autók.

Kíváncsi vagy mennyibe kerültek ezek az autók? Kattints a képre és kiderül!

Új luxusterepjárókat vásárolt a rendőrség 2

A cikk olvasásához kattints a képre!

Benzinár 1 éve

Tudod mennyit volt az üzemanyagok ára akkor? A 95-ös benzin literjét 401 forintért adták. A normál gázolaj 415 Ft/liter volt 2021.02.12-től.

Sylvester Stallone meglepte magát egy új sportautóval

Igazi amerikai sportautót vásárolt egy éve, az akkor 74 éves színészlegenda. Az autó nem más, mint egy Chevrolet Corvette kabrió, méghozzá a legújabb modell, a C8. A színe pedig a szemkápráztató Rapid Blue, amely véleményem szerint a legjobb választás ehhez az autóhoz. A vezetési élményről az új generációs 6.2 literes V8-as szívómotor gondoskodik, amely sportkipufogóval 495 lóerőt és 637 Nm nyomatékot ad le. A motorhoz nyolcfokozatú duplakuplungos váltó társul (ilyen nem volt még a Corvette-nél korábban).

Új luxusterepjárókat vásárolt a rendőrség 3

A teljes cikket a képre kattintva olvashatod el!

Teszteltük a hibrid Suzuki Ignist, amely ráncfelvarrást is kapott

A 2016 óta piacon lévő legkisebb Suzuki átesett egy finom ráncfelvarráson, amely a külső mellett a műszaki tartalmat is érintette. Kisebb, gyengébb motor, de nagyobb akkumulátor és hangsúlyosabban szabadidő-autós megjelenéssel próbál szerencsét az alapáron hibrid hajtáslánccal operáló icipici Suzuki Ignis. A teljes tesztet a képre kattintva olvashatod! 

Új luxusterepjárókat vásárolt a rendőrség 4

A cikk olvasásához kattints a képre!

Az utolsó kör jöhet a belső égésű motornak

2025 után az Euro 7-es normával még tisztább autóknak örülhetünk. Csakhogy az EU javaslata a benzines, a dízel és a benzin/gázüzemű autók ellehetetlenítését jelenti. Néhány év és tényleg vége a benzines és dízel autóknak? Részletesen körbejártuk a témát, olvasd el a teljes cikket.

Új luxusterepjárókat vásárolt a rendőrség 5

A cikk olvasásához kattints a képre!

Škoda Superb 1 millió kilométerrel? Alaposan átvizsgáltuk!

Az 1 000 000-ig hátralévő távot együtt tettük meg a már tartalékautóként pihenő, de élete jó részét oktatóautóként töltő 1,9 PD TDI-ben.