A 2022-es Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: Baka Gábor, Fehér Patrik és Kováts Olivér idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

14. adásunkban a Magyar Nagydíj volt terítéken, mely igazi taktikai csatát hozott. Már nem is számít meglepőnek, hogy a Ferrari ismét eltaktikázta magát, amit kihasznált a Mercedes és a Red Bull: előbbiek szinte beérték a bajnokságban a maranellóiakat, Max Verstappen pedig lassan a zsebében tudhatja második vb-címét. Szakértőink Sebastian Vettel visszavonulását és Fernando Alonso hirtelen csapatváltását is kivesézték, valamint beszámoltak helyszíni tapasztalataikról.

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdezhettek is. Utólag pedig ezeken a helyeken tudjátok visszahallgatni az adást podcast formában:

Legközelebb új résszel a Belga Nagydíj másnapján, augusztus 29-én 19 órától jelentkezik a Vezess Csapatrádió. Korábbi adásainkat itt találod.