Miután a 2021-es szezonban a Red Bull a kispadra ültette Alexander Albont, a thai-brit pilóta 2022-ben visszatér a Forma-1-be, George Russell helyét veszi át a Williamsnél. A kétszeres dobogós szerdán meg is látogatta új munkahelye grove-i központját: megismerkedett a csapattagokkal, szimulátorozott egy kicsit, azaz végigment az ilyenkor szokásos procedúrákon.

A dolgok azonban nem alakultak zökkenőmentesen. Albon akarata ellenére is pluszmunkát adott a Williams embereinek, saját helyzetét pedig drámaivá tette, amikor elhagyta a kocsikulcsát. “Azt hittem, hogy a tálcán hagytam ebédkor, ezért úgy volt, hogy a szemetesek felé veszem az irányt. Szerencsére azonban ott volt a kanapé mellett a szimulátorszobában. Így megúsztam egy utat a szemetesbe” – mesélte a pilóta.

A nap ezt leszámítva jól telt. “Sok új arcot láttam, és ugyan nem biztos, hogy mindenki nevére emlékszem, de jó volt mindenkivel találkozni. Az emberek azt gondolják, hogy a Williams egy bensőséges csapat, de valójában ők is hatalmasak. Rengeteg ember van itt, a marketingtől kezdve az aerorészlegen át a könyvelésig, nagy csapat ez” – mondta.