Péntek óta rengeteg Forma-1-rajongó a Netflixen lóg, amikor ideje engedi, hogy megnézze a sportágról szóló dokusorozat, a Drive to Survive (Hajsza a túlélésért) harmadik évadát.

Nagy meglepetésekre persze nem érdemes számítani, hiszen a 2020-as Forma-1-es események feldolgozásáról van szó, azonban így is szemtanúi lehetünk váratlan fordulatoknak. Az egyik ilyen némileg meg is döbbentette a nézőket. Nyugodtan folytasd tovább az olvasást, nem fogunk spoilerezni ;)

A harmadik részben, melynek középpontjában a Mercedes finnje, Valtteri Bottas áll, a pilóta az egyik jelenetben egy hagyományos finn szaunában ereszti ki a gőzt, természetesen a hagyományoknak megfelelően meztelenül. Egy pillanatra látni is Bottas hátsó felét, de több sem kellett az internetezőknek, na meg a mclarenes Daniel Ricciardónak.

F1: Feneket villantott a Mercedes-pilóta, rajta röhögnek 2

„Képzelem, hogy nem én vagyok az első, aki erről beszél, de még mindig nem tudom, mit is gondoljak, miután láttam Bottas MINDEN részét” – kommentálta az ausztrál versenyző a sorozatban látottakat, majd lecsapta kollégája nevéből és az angol fenék (ass) szóból összegyúrt magas labdát: „szerintem ez Bottass születése. Basszus, mind éretlenek vagyunk” – tette hozzá.

Ha még nem láttad a sorozatot, és nem akarod tudni, hogy miről nem lesz szó benne, itt állj meg, és olvass más cikkeket a Forma-1 világából!

A mezőnyből nem ő volt az egyetlen, aki a Drive to Survive-ról megosztotta saját érzéseit. A williamses George Russell is így tett: esetében mindenki arra számított, hogy megemlékeznek arról, amikor beugrott a koronavírusos Lewis Hamilton helyére a Mercedesbe, ám végül alig esett erről szó. A brit versenyző szóvá is tette ezt megmosolyogtató formában. „Amikor eljutsz a tizedik részig és rájössz, hogy nem vagy benne” – írta Twitteren.