A McLaren ifjonca, az idén második Forma-1-es évét gyűrő Lando Norris humorával, internetes streamjeivel már sokak szívébe belopta magát, és úgy tűnik, a csapatnál kiérdemli a kedveltséget: a vasárnapi Magyar Nagydíj után a 20 éves srácnak nem volt büdös, hogy a szétszerelésbe, elpakolásba is beszálljon, a szerelőkkel együtt melózzon a garázsban.

“Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül. Ha messzire akarsz jutni, menj a többiekkel!” – 3 hosszú hét a csapat számára, gondoltam, jól jön még a segítő kéz – írta Norris.

Korábban Michael Schumacherről és Sebastian Vettelről volt köztudott, hogy hasonló alázattal vettek részt a csapat munkájában, a hétszeres világbajnok legendát a Ferrarinál, négyszeres bajnok honfitársát a Red Bullnál és a Ferrarinál is lehetett látni az autó alatt szerelve, a garázs végében cipekedve.

Norris kiválóan kezdte a 2020-as idényt, a szezonnyitó Osztrák Nagydíjon a 3. hellyel megszerezte F1-es pályafutása első dobogós helyezését, a Stájer Nagydíjon pedig remek utolsó körös hajrával az 5. helyig kapaszkodott. A Magyar Nagydíj nem sikerült jól számára, a Hungaroringen a 13. lett. Jelenleg az egyéni pontverseny 4. helyén áll.