„A nagy dolgok kicsi lépésekkel kezdődnek. Együtt erősebbek vagyunk, a Keep Fighting mozgalom egyesített eneregiái másoknak is erőt adnak”– nagyjából így hangzik Corinna Schumacher legújabb nyilatkozata, amit egyre több nagy, nemzetközi újság is átvesz.

Schumacher felesége pozitívan nyilatkozott 1

A hétszeres Forma-1 bajnok felesége éppen Michael balesetének évfordulója elé időzítette nyilatkozatát, ami mellé a hírmagyarázók és a rajongói klubbok pozitív kommentárokat fűznek.

Corinna ritkán mond bármit a férjéről, és még ritkább az olyan megszólalása, amiből bármilyen remény sugárzik.

A The Sun idézi Reiner Ferlinget, a legnagyobb rajongó klub vezetőjét, aki “tele van reménnyel” azzal kapcsolatban, hogy újra láthatják majd Schumachert.

A Forma-1 rekordbajnoka 2013 végén szenvedett súlyos agysérülést egy síbalesetben, azóta állapotáról gyakorlatilag semmit sem árul el a család. A legenda helyzetéről csak egy-egy szivárogtatás, bulvárhír vagy homályos baráti nyilatkozat alapján találgathat a nagyközönség.

Egy szeptemberi hír szerint tudatánál van a legenda, Jean Todt FIA-elnök pedig szintén idén nyilatkozta, hogy alkalmanként együtt néz vele F1-versenyeket.