Anglia

The Guardian: “Amikor Vettel áthaladt a célvonalon, örömtüzek gyúltak a szingapúri estében. Csakhogy a német sikere csapattársának, Charles Leclerc-nek a futamába került. A 21 éves monacói fogcsikorgatva uralkodott magán, miközben meg volt győződve róla, hogy legyőzte Vettelt.”
The Sun: “Vettelben sokan kételkedtek. Tavaly Belgiumban diadalmaskodott utoljára, idén Kanadában és Monzában pedig nagyot hibázott. Most azonban visszaforgatta az idő kerekét, tökéletes teljesítményt nyújtott a szingapúri villanyfényben, és kiiktatta csalódott ferraris csapattársát, aki második lett.”

Németország

Bild: “Vettel feltámadt, és 392 nap után ismét nyert, Leclerc viszont újabb viszályt szított. Vettel remeklése ezzel együtt sajnos túl későn jött, mivel Lewis Hamilton még mindig 102 ponttal vezet. De az utolsó hat futamon talán még összejön néhány vigaszdíj Vettelnek.”
Süddeutsche Zeitung: “Vettel stopposként tért vissza. Szingapúrban hibátlanul versenyzett, de egy rejtélyes bokszkiállásból is hasznot húzott, amely őt az élre sodorta, míg Leclerc-t felbosszantotta.”
Frankfurter Allgemeine Zeitung: “Vettel megtörte Leclerc-t. Fagyos a hangulat a Ferrarinál, mivel miközben a német több mint egy év után ismét ünnepelhetett, a monacói azért duzzog, mert szerinte az istálló megkárosította őt.”

F1: “Ez a győzelem hármat ért” 1

Spanyolország

AS: “Vettelnek alighanem kilenc élete van. Valószínűleg soha nem is halt meg, talán csak – ahol Daniel Ricciardo fogalmazott – egy jó futamra volt szüksége ahhoz, hogy fordítson a sorsán. Kedvenc pályáján újra mosolyoghatott, miután könyörtelen versenyzéssel győzött. Sikere részben a megfelelő stratégiának, részben remek előzéseknek köszönhető.”
La Vanguardia: “Vettel idei első győzelme mögött nem a hősiesség vagy hasonló erény áll. A német pilóta átugrotta a logikus sorrendet, amikor Leclerc kereket cserélt.”

Olaszország

La Repubblica: “Rút kiskacsából űrhajó, mindössze három hét alatt? Vajon csodának számít, hogy a drámai szezonrajt után sorozatban már a harmadik futamon intik le a Ferrarit elsőként? Nem igazán: az év elején látott autó egy lassú és befejezetlen konstrukció volt.”
Gazzetta dello Sport: “A vörös hullám. A Ferrari fékezhetetlen, újraéledt Sebastian és a csapatszellem is. Élvezzük ki a legutóbbi hónap eredményeit. A büszke Vettel megmutatta, hogy már nem fegyvertelen. Fontos, hogy Vettel visszatért, mert jövőre két jó versenyzőre lesz szüksége a Ferrarinak, hogy mindkét bajnoki címért küzdhessenek.”

F1: “Ez a győzelem hármat ért” 2

Corriere dello Sport: “Egyre vörösebb! Visszatért az igazi Ferrari. Nem az, amelyik olyan pályákon nyer, amelyek statisztaszerepbe szorítják a pilótákat, hanem az, amelyik a lehetetlenre is képes.”
Corriere della Sera: “Vannak győzelmek, amik többet érnek, néha duplán, néha háromszorosan. Ez most hármat ért, mert papíron Szingapúr ugyanolyan lehetett volna a Ferrarinak, mint Magyarország: rémálom. Ehelyett győztek Vettellel, ami nagy lökést ad az önbizalmának, de a győzelem a fejlesztéseknek köszönhető. És győztek, mert végre két versenyzőjük van. Leclerc keményen hajtott, de Vettelnek kellett ez a siker, hogy bizonyítsa, továbbra is igazi bajnok.”

Svájc

Blick: “Vettel megnyerte a szezon leghosszabb futamát, és ötödször győzött a pokoli szaunában. Ez az első alkalom, hogy egy csapat kettős győzelmet aratott Szingapúrban. Akkor most öröm, béke és sütievés a Ferrarinál? Szó sincs róla. Az első helyről indult Leclerc szerint becsapta őt az istálló: a 19. körben csak Vettelt hívták ki kereket cserélni, őt viszont nem, így a német eléje tudott kerülni az élen.”