Kimi Räikkönen – szerencsénkre – igen sok képet és videót oszt meg Instagramon. Így nem maradtunk le arról sem, hogy fia, Robin élete során először gokartba pattant. ACEMAN BEGINS, csak ennyit írt 2007 világbajnoka a poszt alá, utalva ezzel fia középső nevére (Ace) és arra, hogy kezdetét vette valami nagy, ami akár egész életét is befolyásolhatja a srácnak. (A bejegyzés lapozható!)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) által megosztott bejegyzés, Aug 15., 2019, időpont: 2:03 (PDT időzóna szerint)

A fiú egyébként nem most ismerkedett meg a belső égésű motorral hajtott járművekkel. Több felvételt is láthattunk már a kis Robin motoros kalandjairól, két keréken is megállja a helyét. Apja azonban nem akarja semmilyen irányba sem terelni egyik gyermekét sem.

“Szereti az autókat, de a motorokat még inkább” – mondta korábban az Alfa Romeo versenyzője. “Ki tudja, ma az egyiket szeretik, holnap pedig már teljesen mást.”

F1: A kis Räikkönen apja nyomdokaiba lépett – videó 1

A kisebbik testvérnek, Riannának még pár évet várnia kell

Räikkönen azzal is kiegyezne, ha gyermekei felnőttkorukban nem ezzel foglalkoznának. “Nem bánom, ha csak hobbiszinten marad ez meg. Remek szórakozási forma lenne, és talán számomra így lenne a legkönnyebb!” – tette hozzá. “Mindkettejüket támogatni fogjuk: ha táncolni akarnak, nekem nincs vele bajom, csak élvezzék.”

“Bármit csinálhatnak – jobb, mintha egész nap a vasútállomáson lógnának, verekednének vagy a gép előtt ülnének egész nap” – zárta mondanivalóját a finn.

Kövesd új Facebook-oldalunkat, hogy ne maradj le a száguldó cirkusz legfrissebb híreiről!