A sasszemű nézők kiszúrhatták azt az üzenetet a 2019-es Forma-1-es Kínai Nagydíj leintése után, amely szerint a sportág valaha volt legjobb futama volt a jubileumi ezredik verseny. A felirat a dobogósok pihenőszobájában található képernyőn megjelenő Twitter-üzenetek között volt olvasható. Nehéz elhinni, hogy valaki egy olyan Mercedes-dominanciával végződő futamot tart a legjobbnak, ahol alig volt komoly történés vagy előzés az élmezőnyben. Elég visszatekinteni az előző, bahreini versenyre, vagy néhány kiemelkedő nagydíjra az elmúlt 999 versenyhétvégéről.

A WTF1 humoros F1-es tartalmakkal foglalkozó angol nyelvű oldal egyik szerkesztője szúrta ki, hogy a Hamilton előtt megjelenő felirat valójában nem egy rajongó Twitter-fiókjából származik, hanem egy, a Forma-1 alkalmazásában álló embertől. Ez már a Twitter-fiókjában is fel van tüntetve, és az üzenetei is erről árulkodnak.

A kérdéses poszt is nyolc órával a futam előtt született, mint ahogy az is, amelyben Bottast ünnepli a felhasználó a jubileumi verseny megnyerése után. Emellett is számos árulkodó poszt jelent már meg ezen fiókon. A tavalyi Német Nagydíj kapcsán például három is, az egyikben Kimi Räikkönen győzelmének örvend, a másikban Sebastian Vettelt méltatja hazai futama megnyerése után, míg a harmadikban Lewis Hamilton érdemeit dícséri. A jó melós előre betárazott, hogy legyen mit kinyomni a képernyőre a verseny után.

Ciki, amit a Forma-1 a közvetítésben csinált 1

Ez több mint ciki a Forma-1 vezetősége, a Liberty Media számára. Reméljük, változtatnak ezen a gyakorlaton.