Németország

Süddeutsche Zeitung: “Magányosan az Eau Rouge kanyarban. Vettel uralta a belga futamot, és fontos pontokkal zárkózott közelebb Hamiltonhoz, aki ezúttal második lett.”
FAZ: “A Ferrari megmutatta az erejét. Az első kanyarban egy látványos balesetben látható volt, milyen értékes újítás a pilótákat védő ‘glória’.”
Berliner Morgenpost: “Újra a régi kerékvágásban. Vettel álomrajtot vett a szezon döntő szakaszára, és senkitől sem zavartatva diadalmaskodott Spában. Vajon ezzel megfékezte Hamiltont?”

F1: “A Ferrari felvonultatta az egész lovasságot” 1

Olaszország

Corriere dello Sport: “Spa vörösben, Vettel a dobogó tetején.”
Gazzetta dello Sport: “A Ferrari ‘halálos iramban’. Vettel csúcsmotorral verte Hamiltont, vajon fordulat áll be a világbajnokságban?”
Tuttosport: “Vettel mint a villám. Csodás győzelem volt egy legendás pályán, ráadásul kétség sem férhetett a német sikeréhez. A Ferrari autója jelenleg jobb a konkurenciánál.”

Spanyolország

El País: “A Ferrari felvonultatta az egész lovasságot. Vettel idénybeli ötödik győzelmét aratta, hála az erős motorjának.”
La Vanguardia: “Vettel újra mosolyog Spában. Ezúttal csak a láthatár volt az ellenfele, Hamilton reménytelenül küzdött a második helyen. A Ferrari sztárja végig sakkban tartotta riválisát.”

F1: “A Ferrari felvonultatta az egész lovasságot” 2

Anglia

The Guardian: “Vettel precízen és hibátlanul vezetett Belgiumban, a futam azokat az érinthetetlen győzelmeket idézte, amikor éveken át világbajnok volt a Red Bull-lal. A német pilóta 2011-ben és 2013-ban is verhetetlennek bizonyult Spában, és mindkét alkalommal olyan autóval hajtott a vb-cím felé, amely a legjobb volt a mezőnyben. A Ferrari most bebizonyította, hogy képes hasonlóan nagyszerű kocsit adni neki – ezt még Hamilton is elismerte, amikor keményebb munkára szólította fel a Mercedest.”

Franciaország

Le Parisien: “Vettel újra életet lehelt a szezonba. Különösebb erőfeszítés nélkül nyerte meg 52. futamát, Spában pedig harmadszor lett első. Már a nyitókörben megelőzte Hamiltont, akinek onnantól esélye sem volt.”