Együttműködésbe kezdett a Nissan a világ egyik legnagyobb sportcipő- és ruházati gyártójával, a New Balance-szal. Új partneri kapcsolatuk jegyében, egy marketingkampány miatt a japán autógyártó a New Balance egyik legújabb, 327-es típusú cipőjét rekonstruálta az összkerékhajtású Kicks e-Powerön.

A képre kattintva galéria nyílik:

Ezt az autót összetéveszthetjük az óriások cipőjével 1
Ezt az autót összetéveszthetjük az óriások cipőjével 2

Ezt az autót összetéveszthetjük az óriások cipőjével

Ezt az autót összetéveszthetjük az óriások cipőjével 6
Ezt az autót összetéveszthetjük az óriások cipőjével 7
Ezt az autót összetéveszthetjük az óriások cipőjével 8
Fotó megosztása:

A lábbeli dizájnja a teljes karosszériát beborítja, még a hátsó ablakokat is lefedi, így az autó egy túlméretezett cipő benyomását kelti. Ennek nyomatékosítása végett a tetősínre még toldást is rögzítettek, teljessé téve a cipő „szárát”. A Nissan Kicks 327 Edition azonban egyedi marad, viszont aki Japánban járva lefényképezi, majd a képet közzéteszi a Twitteren, akár egy autót is nyerhet, míg a bejegyzés megosztói, vagyis retweetelői között egy pár sportcipőt sorsolnak ki.

A különleges autó mintájára matrica is készült, ami január 24-től elérhető a New Balance tokiói üzletében. A matricát a Nissan autós kávézójában lehet beváltani egy csésze macchiatóra.

Egyáltalán nem számít újdonságnak egy autó-, illetve egy cipőmárka kooperációja. A közelmúltban a McLarennel az APL, a Porschéval pedig a Puma fogott össze, de a stuttgartiak régebbi versenyautója például a Nike-t is megihlette.