Az autóversenyzős játékok történetében a járgányok testreszabása és az egyedi kinézetek alkotása mindig is a játékélmény esszenciális részét képezte. A különböző festéstípusoktól kezdve a matricákon át az extravagáns felnikig bezárólag számtalan lehetőség áll rendelkezésre, hogy kedvenc járgányainkat ízlésünknek megfelelően alakítsuk ki. A Gran Turismo 7 március 4-én debütált PS4 és PS5 konzolokon, a versenyszimulátor a kiemelkedően valósághű vezetési élmény mellett a Livery Editor funkciónak köszönhetően lehetővé teszi, hogy a pályára olyan autóval guruljunk ki, melyet akár a legutolsó négyzetcentiméterig tetszésünknek megfelelően alakítottunk ki.

Mi már kipróbáltuk az új játékot, természetesen Vezess-logóval díszített autóval versenyeztünk:

A Livery Editor a GT Auto menüpontban érhető el, a Café hetedik „menüjének” teljesítését követően csaphatunk bele verdáink tuningolásába és testreszabásába. A Gran Turismo Sport felhasználói az integrációnak köszönhetően egyszerűen betölthetik korábban elkészített dizájnjaikat a Gran Turismo 7-ben is. Most pedig nyerhetsz is.

A GameStar és a Vezess szerkesztősége egy közös nyereményjátékon belül keresi a frissen debütált Gran Turismo 7 legizgalmasabb autós festéseit, a legegyedibb dizájnok készítői pedig különleges Gran Turismo merchekkel gazdagodnak!

Irány tehát a Livery Editor, foglalj helyet a műhelyben, és vágj bele a tuningolásba! Készítsd el egyedi autós koncepciódat, majd a Photo Mode funkció használatával készíts róla képet, és küldd el a hu.playstation.com@gmail.com e-mail-címre! A nyereményjáték során a legjobb pályamunkák egyedi GT7 merchekkel gazdagodnak, összesen 15 nyakpánt, 10 póló és 2 palack keresi új gazdáját!

Készíts menő autót a Gran Turismóban, és nyerj egyedi ajándékokat! 2
Készíts menő autót a Gran Turismóban, és nyerj egyedi ajándékokat! 3

Készíts menő autót a Gran Turismóban, és nyerj egyedi ajándékokat!

Készíts menő autót a Gran Turismóban, és nyerj egyedi ajándékokat!

Készíts menő autót a Gran Turismóban, és nyerj egyedi ajándékokat! 7
Készíts menő autót a Gran Turismóban, és nyerj egyedi ajándékokat! 8
Készíts menő autót a Gran Turismóban, és nyerj egyedi ajándékokat! 9
Fotó megosztása:

 

Ha még többet akarsz tudni a GT7-ről, olvasd el a Vezess cikkét róla:

Szponzorált tartalom

A nyereményjátékot a PlayStation Magyarország szervezi a GameStar és a Vezess.hu lebonyolításával. A pályamunkákat a hu.playstation.com@gmail.com e-mail-címre várják a szervezők. A nyereményjáték 2022. 03. 11. és 2022. 03. 24. között tart, a nyerteseket e-mailben értesítjük. A nyereményjátékban való részvétellel a versenyző hozzájárul, hogy pályamunkáját a PlayStation Magyarország felhasználhatja közösségi oldalain.

Nyereményjáték-szabályzat