A Tesla vezére, Elon Musk már vacsorázni is a Cybertruckkal jár, de ez még nem jelenti azt, hogy bárki hamar hozzájuthatna. Két nap alatt 150 ezer előrendelés érkezett az autóra és ez a szám csak tovább növekedett. Ez persze nem jelenti azt, hogy a 100 dolláros befizetés után majd mindenkiből vevő lesz.

Azt viszont jól mutatja, hogy mennyire népszerű a szokatlan formavilágú pick-up. Az egész internet erről beszélt és sokan bizonyították, mennyire egyszerű lesz megalkotni az autót akár házilag. Erre talán a legjobb példa az ember, aki krumplipüréből faragott Tesla Cybertruckot. Ehhez nem csak elszántság kell, de pontos kéz és persze az alapanyagok megfelelő aránya. Óvatosan kell bánni a vajjal, hogy megfelelően formázható pürét kapjunk.

A Lego sem bírta ki, hogy ne szúrjon oda a Teslának a bemutatón történt baki után. Egy rajongó azonban hamar összerakta a készletet és feltöltötte a Lego Ideas oldalra. Ez az a hely, ahol 10 ezer támogató után nagy esélye van arra, hogy igazi készlet legyen ebből:

Bármennyire is fura, de még krumpliból is készült Cybertruck 2
Bármennyire is fura, de még krumpliból is készült Cybertruck 3

Bármennyire is fura, de még krumpliból is készült Cybertruck

Bármennyire is fura, de még krumpliból is készült Cybertruck

Bármennyire is fura, de még krumpliból is készült Cybertruck 9
Bármennyire is fura, de még krumpliból is készült Cybertruck 10
Bármennyire is fura, de még krumpliból is készült Cybertruck 11
Bármennyire is fura, de még krumpliból is készült Cybertruck 12
Bármennyire is fura, de még krumpliból is készült Cybertruck 13
Fotó megosztása:

Az Airrack nevű youtuber sem bírta ki, hogy ne szálljon be a játékba, ezért fogott egy Ford F-150-est, rengeteg kartont, ezüst festéket és ragasztószalagot, aztán pár óra múlva már a városban autózott az alkotással:
“>

Bármennyire is fura, de még krumpliból is készült Cybertruck 14

Korábban azt hittük, hogy kocka Ladát a legegyszerűbb papírból hajtogatni, de 2019-ben érkezett még egy ennél is egyszerűbb formatervű jármű, ez pedig nyilván a Tesla pick-upja. Már most több sablon fellelhető hozzá az interneten, de az igazán elszánt hajtogatók maguk alkotják meg ezt is!

Bármennyire is fura, de még krumpliból is készült Cybertruck 15

Oroszországban több alkotás is készült, egy UAZ alapjaira a Garage 54 is már készíti a saját pályamunkáját, de a kisebb változat már az utakon van:

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Максим (@sukhotin.m) által megosztott bejegyzés, Dec 18., 2019, időpont: 1:24 (PST időzóna szerint)