A Tesla vezére, Elon Musk már vacsorázni is a Cybertruckkal jár, de ez még nem jelenti azt, hogy bárki hamar hozzájuthatna. Két nap alatt 150 ezer előrendelés érkezett az autóra és ez a szám csak tovább növekedett. Ez persze nem jelenti azt, hogy a 100 dolláros befizetés után majd mindenkiből vevő lesz.

Azt viszont jól mutatja, hogy mennyire népszerű a szokatlan formavilágú pick-up. Az egész internet erről beszélt és sokan bizonyították, mennyire egyszerű lesz megalkotni az autót akár házilag. Erre talán a legjobb példa az ember, aki krumplipüréből faragott Tesla Cybertruckot. Ehhez nem csak elszántság kell, de pontos kéz és persze az alapanyagok megfelelő aránya. Óvatosan kell bánni a vajjal, hogy megfelelően formázható pürét kapjunk.

A Lego sem bírta ki, hogy ne szúrjon oda a Teslának a bemutatón történt baki után. Egy rajongó azonban hamar összerakta a készletet és feltöltötte a Lego Ideas oldalra. Ez az a hely, ahol 10 ezer támogató után nagy esélye van arra, hogy igazi készlet legyen ebből:

Az Airrack nevű youtuber sem bírta ki, hogy ne szálljon be a játékba, ezért fogott egy Ford F-150-est, rengeteg kartont, ezüst festéket és ragasztószalagot, aztán pár óra múlva már a városban autózott az alkotással:
“>

Bármennyire is fura, de még krumpliból is készült Cybertruck 3

Korábban azt hittük, hogy kocka Ladát a legegyszerűbb papírból hajtogatni, de 2019-ben érkezett még egy ennél is egyszerűbb formatervű jármű, ez pedig nyilván a Tesla pick-upja. Már most több sablon fellelhető hozzá az interneten, de az igazán elszánt hajtogatók maguk alkotják meg ezt is!

Bármennyire is fura, de még krumpliból is készült Cybertruck 4

Oroszországban több alkotás is készült, egy UAZ alapjaira a Garage 54 is már készíti a saját pályamunkáját, de a kisebb változat már az utakon van:

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Максим (@sukhotin.m) által megosztott bejegyzés, Dec 18., 2019, időpont: 1:24 (PST időzóna szerint)