Az egész internetnek volt jó vagy rossz véleménye, amikor bemutatták a Tesla legújabb modelljét, a Cybertruckot, melynek nem csak a formaterve osztja meg a világot, hanem az elektromos hajtása is. Ahogyan azt megszokhattuk, Elon Musk nem kevesebbet állít, mint hogy a legnépszerűbb platósnál, a Ford F-150-esnél strapabíróbb lesz a rozsdamentes acéllemezekkel borított Cybertruck.

Ez az az autó, amiről most az egész világ beszél, és megannyi mém született már vele kapcsolatban. Sokan még most sem hiszik el, hogy ez ebben a formában gyártásba kerül. Talán ezért kezdtek el megjelenni az előszériás darabok az amerikai utakon. Az egyikkel történetesen maga Musk ugrott el barátaival a helyi Nobu étterembe vacsorázni.

Érdekesség, hogy még ezeken az autókon sincs visszapillantó tükör, de még az Audi e-tronéhoz hasonló kamerát sem látni rajta a felvételeken:

A Tesla Cybertruck egyébként 5885 x 2027 x 1905 milliméteres autó, a dupla fülkében hatan utazhatnak. A három elektromotorral szerelt változat 2,9 másodperc alatt gyorsul 96 km/órás sebességre (60 mérföld/óra). Az autó indulóára 40 ezer dollár lesz.

Itt pedig látható, hogy Elon Musk egyszerűen csak elugrik az étterembe a sokak számára csak évek múlva elérhető Cybertruckkal. Nem kérdés, hogy ezzel továbbra is a termékre irányítja a figyelmet. Bár a kínos ablaktörés miatt talán amúgy is örökké emlékezni fogunk erre a bemutatóra.