Olyan meghívást kaptunk a Skodától, amilyet sajtó korábban nem. Saját belső vetélkedőjükre, versenyükre invitáltak meg minket. A Skoda Challenge névre hallgató rendezvényt a legtöbb ország képviselete évről évre megtartja, hogy aztán a globális piac válogatott szakemberei mérjék össze tudásukat a döntőben.

A hazai előválogatón vehettünk részt, ahol részben elméleti feladatok mellett fizikai feladatokban is megmérkőznek a skodások. Van általános kvíz, szervizvezető, szerviztanácsadó, értékesítő, értékesítői vezető, valamint a fizikai munkák területén autódiagnosztikai feladatok, magasfeszültségű autó szerelése, autószerelés és fényezés is, a saját szakterületükön indulhatnak a dolgozók.

Közéjük álltam be én is, a kameráink pedig forogtak, így most mindenki megnézheti, mennyit tudok az új Skodák szereléséről és hogyan tudok fényezni. Ez mind igazi mestermunka, ezért legújabb sorozatunk, a Mestermunka legújabb részében láthatjátok.

Ez a Mestermunka, a Vezess legújabb videós sorozata, amelyben azt mutatjuk meg nektek, hogyan csinálják a szakemberek. Műhelytitkoknak, műveleteknek, folyamatoknak járunk utána. Benézünk a legmodernebb autóipari fejlesztések mögé, megnézzük, hogyan lesz régi alkatrészből új, megmutatunk olyan munkafolyamatokat, amilyeneket még nem láttál. Érdekel, hogy mi történik az autóddal és annak alkatrészeivel egy szerelőnél? Akkor nézd a Mestermunkát!

Jelentkezz!

A Mestermunka videósorozatunkban az autóipari szegmens minden részletét szeretnénk megmutatni. Legyen az felújítás, fejlesztés, gyártás, tesztelés, szerelés, minden érdekes lehet, ami az autóval történik! Ha ilyen helyen dolgozol és megmutatnád, hogyan csináljátok, írj nekünk a mestermunka@vezess.hu címre!