10 éves garanciacsomag jár az új a Nissan crossoverekhez (x) 1

A 10 éves gyártói garancia 3 évre vagy 100 ezer kilométerre érvényes és egy további 7 éves vagy 50 ezer kilométeres kiterjesztett garanciát foglal magában. Ez jelen pillanatban messze meghaladja minden más autógyártó ajánlatát, hiszen még a legmegbízhatóbb nagy márkák is csak 2-3 évet „vállalnak be”, amely mellé sok esetben csak külön díj fejében kapunk 4-5 évre kiterjesztett garanciát. A Nissan azonban nem elégedett meg ennyivel, hanem további szervizkedvezményeket és vonzó finanszírozási lehetőségeket hozzátett a csomaghoz.

3 alkalommal ingyenes éves karbantartás is jár

A szervizkedvezmény 3 alkalmas, ingyenes éves karbantartást foglal magába, ami azt jelenti, hogy az új crossoverek átlagos futásteljesítmény mellett évente egyszer mindenképp profi ellátáshoz jutnak a szakszervizekben – természetesen kizárólag gyári alkatrészek és motorolajok felhasználásával. Ha tehát jól beosztjuk a garanciában foglalt kilométereket, egy új Qashqai, Juke vagy X-Trail volánja mögött akár egy évtizedig is elautózhatunk úgy, hogy a jármű fenntartásával járó kiadásaink is tervezhetőbbek lesznek. Azon a megnyugtató érzésen felül, amit ez a garancia nyújt, az sem elhanyagolható szempont, hogy a kocsink piacképessége és értékállósága is nő, hiszen a garancia akkor is érvényben marad, ha az autót eladjuk. Egyszóval nem csak egy menő crossoverbe ülünk, ha a Nissantól vásárolunk most, hanem a pénzünket is okosan fektettük be.

Betalált a vásárlóknál a vonzó finanszírozás

Az új Nissan crossoverek nem csak a menő külsejükkel, megbízhatóságukkal és hozzájuk járó kiemelkedően hosszú garanciacsomaggal teszik vonzóvá magukat az új autót vásárlók szemében, hanem a kedvező finanszírozási lehetőségekkel is. Akár már havi 33 600 Ft + ÁFA részletfizetés mellett, 0 százalékos kamatra is hazavihetünk egy ilyen kocsit nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukcióban. Az értékesítési tapasztalatok szerint a cégeknél és vállalkozóknál, de még a magánszemélyeknél is nagyon „betalált” a négy éves futamidejű maradványértékes lízing-konstrukció, amely 50 százalékos önerővel 0,2% THM mellett teszi elérhetővé a crossovereket. Az alacsony havidíj mellé nagyon értékes szolgáltatások járnak. Négy évig gyakorlatilag semmilyen szerviz kiadással nem kell a lízingelőnek számolnia, hiszen az autóval kapcsolatban felmerülő minden karbantartási költséget, javítást a Nissan magára vállal, és ez nem csak pénzt, hanem rengeteg energiát megspórol az ügyfélnek.

A Nissan diktálja a trendeket

A 10 éves garanciacsomagot kínáló Nissan Jövőálló Program merész húzásnak tűnhet ma az autópiacon, de gyártóra mindig is jellemző volt, hogy nem riad meg az újításoktól. Hogy csak egyet említsünk, neki köszönhető maga a crossover kategória is, amelynek első képviselője az azóta elképesztő sikert befutott Qashqai volt. Ez az úttörő modell alapjaiban változtatta meg a vásárlók elvárásait, ami irányadóvá vált a világ többi autógyártója számára, azáltal, hogy közkedveltté tette a magasabb építésű, kényelmes járműveket. Ezek divatja azóta is tart, és ha ilyen „extrákkal” lepi meg vásárlóit a japán gyártó, akkor még sokáig népszerűek is maradnak.

A Nissan 10 éves garanciacsomagjáról, az ingyenes karbantartási csomagról és a kedvező finanszírozásról a https://www.nissan.hu/jovoallo weboldalon és a helyi Nissan márkakereskedésekben kaphatunk bővebb felvilágosítást.