Valószínűleg nagyot nőne a BKV ázsiója, ha mondjuk valamelyik éjszakai járaton ilyen buszok közlekednének. Mivel az MAN házon belül végezte az átalakítást, ezért minden a lehető precízebb módon lett kialakítva a járművön. Az utastér legfontosabb része az első és második ajtó között kialakított hatalmas bárpult, melyben három hűtő, hűtött söröshordó, valamint egy DJ-pult kapott helyet.

A tánctérből kettő is van: egy a bárpulttal szemben, a második ajtónál, egy pedig a csuklószerkezet mögött a harmadik ajtónál található. A megoldás kézenfekvő volt, hiszen a háromtengelyes autóbuszban egyedül a kerékdobok szűkíthetik le minimálisan a teret. Hogy a kerekek feletti részek se maradjanak kihasználatlanul, az MAN szakemberei széles ülőfelülettel ellátott ülőalkalmatosságokat építettek be, melyeken akár félig fekvő helyzetben is lehet utazni.

Azonnal megy az internetre, ami ezen a buszon történik 1

A busz központi része az első és második ajtó között található DJ- és bárpult.

Az autóbuszt a mennyezeti világítás teszi igazán különlegessé. A plafonba ugyanis különálló, főként háromszög alakú geometriai alakzatokkal rendelkező világítótesteket építettek be, melyek akár külön-külön is aktiválhatók. A LED-technológiás lámpatestek ugyanakkor nemcsak a mennyezeten, hanem a jármű hátulján, a belső hátfalon is visszaköszönnek.

A hátfal pedig két 5 kW-os inverteres töltőt, valamint két lítium-ionos akkumulátort is rejt, melyek többek között a fedélzeti elektrotechnikai eszközök, így a fény- és a hangrendszer működtetéséért felelnek. A megfelelő hangzás érdekében a járműben összesen 5 darab 700 wattos hangszórót helyeztek el.

Azonnal megy az internetre, ami ezen a buszon történik 2

Az autóbusz hajtásáról Euro VI-os 310 lóerős (228 kW) motor gondoskodik.

A kényelem érdekében az autóbuszon WC, gardrób, valamint wi-fi is rendelkezésre áll. A szakemberek emellett mágneses pohártartókat építettek be az utastérbe, hogy menet közben ne dőljenek fel a poharak. A járműben egy halszemoptikás közösségi média fényképező is megtalálható, mellyel a vendégek azonnal feltölthetik Facebookra vagy Instagramra szelfijeiket.

Az autóbuszt a luxemburgi Sales-Lentz Group helyezi üzembe, mely elsősorban magán és üzleti privát partikra fogja használni a járművet.