A 2023-as Forma-1-es szezonnal párhuzamosan szól a Vezess Csapatrádió is: szakértőink idén is mikrofon mögé ülnek és kibeszélik a sportág legfontosabb történéseit, véleményezik a történteket és érdekes, kevésbé ismert információkat osztanak meg a közönséggel, azaz veletek.

11. adásunkban a Brit Nagydíj volt terítéken. Silverstone-ban új csapat lépett színre a dobogóért zajló küzdelemben a McLaren képében, a wokingiak akár át is vehetik az Aston Martin év eleji szerepét a mezőnyben. Baka Gábor, Fehér Patrik és Kováts Olivér a 2023-as fejlesztési verseny különös sajátosságairól is beszélgettek, de nem mentek el Brad Pitt készülő Forma-1-es filmje mellett sem.

Minden adás élő beszélgetéssel születik, amit nézhettek a Vezess YouTube-csatornáján, ahol kérdésekkel, hozzászólásokkal bárki alakíthatja az adás menetét. Utólag pedig ezeken a helyeken tudjátok visszahallgatni a beszélgetést podcast formában:

Legközelebb új résszel a Magyar Nagydíj másnapján, július 24-én jelentkezik a Vezess Csapatrádió. Korábbi adásainkat itt találod.