Kimi Räikkönen köztudottan nem kedveli a reklámokat, a szponzori kötelezettségeket a marketinges munkát, szereti ellenben a motorkerékpárokat, köztük az ún. choppereket is, ezért egy ilyen céggel szívesen összeállt.

A motoros reality-sorozatokból ismert Jesse James által vezetett West Coast Choppers (WCC) eddig is értékesített lifestyle-termékeket, köztük ruhákat is, most viszont egy teljes kollekciót dobnak piacra a Jégemberrel “KIMI by West Coast Choppers” márkanév alatt.

A bejelentés alkalmából Räikkönen a hétvégi Amerikai Nagydíj előtt a WCC austini főhadiszállására is.

“Nagyon örülök, hogy összejött ez. Az évek során sok mindennel kerestek már meg, de igyekszem csak az olyasmiket elvállalni, amit jónak érzek, ami passzol hozzám, ez pedig pont olyan. Könnyű volt azt mondanom, hogy oké, csináljuk, meglátjuk, mi lesz” – magyarázta Räikkönen.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

The collection from me and Jesse is now available! Check kimibywestcoastchoppers.com @kimibywestcoastchoppers @popeofwelding Link in bio. Photos @calloalbanese

Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) által megosztott bejegyzés, Okt 29., 2019, időpont: 1:13 (PDT időzóna szerint)

“Jesse-t nyilván évek óta ismerem már a tévéből, és úgy gondolom, ez egy jó lehetőség. Izgalmasnak tartom, remélem azok is, akik megveszik majd a ruhákat. Sok különböző dizájnt láttam, nekem kellett kiválogatnom, ami tetszett. Szóval nem én terveztem, de végül én válogattam össze a kínálatot.”

“Mindenkinek a gyerekei hordhatják majd, nem csak az enyémek, de persze a kislányomra és a kisfiamra is felkerülnek majd. Sőt, még én is hordani fogom őket, hiszen én válogattam” – ajánlgatta portékáját a maga stílusában a finn.

A Räikkönen-ruházat a hétvégi austini versenyen kerül piacra, ezt követően pedig minden Forma-1-es hétvégén saját standja lesz a márkának.