Max Verstappen (1.):

“Lenyűgöző érzés. Nagyon nehéz volt a gumikkal, kezelni kellett a hólyagosodást, de kitartottunk a végéig. Óriási a Red Bull Ringen, hazai pályán nyerni, ennyi holland szurkoló előtt – ez hihetetlen! Utol kell érnem magam a pontok tekintetében, ez egy remek nap volt ebből a szempontból, és remélem, sikerül így folytatnom.”

Kimi Räikkönen (2.):

“Jól rajtoltam, de vissza kellett húzódnom, mert összezártak előttem a Mercedesek, attól féltem, hogy ütközünk. Ezután szélesen fordultam és vesztettem helyeket, de az autó remek volt. Ezután viszont kifutottunk a körökből, túl sokáig túl óvatosak voltunk. Kár érte, de remek autónk volt, a csapat remek eredménnyel zárt.”

Sebastian Vettel (3.):

“Max kiválóan versenyzett, remekül, kiegyensúlyozottan, hiba nélkül ment. Nagyon megkergettük, de nem sikerült elkapnunk. Jó lett volna, ha előrébbről indulhatok, az egyes kanyarban próbáltam néhány helyet visszaszerezni, de nem sikerült, és lendületet is veszítettem. Aztán ugyanez volt a 3-as kanyarban is, a Renault-val és a Haasszal kellett küzdenem a futam elején. A kiállásunk is kicsit lassú volt. Egy kicsit a kármentésről szólt a futam, de a gumikat nagyon jól kezeltük, szóval pozitív nap volt. Lehetett volna jobb, de Max megérdemelt győzelmet aratott.”