A vasárnapi Forma-1-es Francia Nagydíj előtt tartott Forma-2-es sprintfutam egyik indulója, a tridentes Arjun Maini (az F1-es Haas fejlesztőpilótája) műszaki hibákkal küszködve a 13. helyen ért be, a levezető körön pedig kitört belőle minden frusztráció, minden keserűség. Keresetlen szavakkal tette közszemlére az érzéseit, ritkán hallani ilyen megdöbbentő rádiózást:

„Esküszöm, hogy nem támogattok! Én mindent megteszek, minden k*rva edzésen, versenyen. Nem csinálhatjátok ezt velem! Hiányzik a rohadt motorerő a kanyarkijáratoknál, miért nem hisz nekem senki?! Nem is akarok már ebben a k*rva bajnokságban versenyezni! Rohadjon meg az egész!”

Maini később a Motorsport.comnak azt mondta, hogy az üzenettel nem a csapatot támadta, hanem a Forma-2 szervezőit, ugyanis állandóak a motorproblémák, ezzel pedig karriereket tehetnek tönkre, mert a fiatalok nem tudják megmutatni, mire képesek.

A 21 éves indiai a GP3-ban tavaly rendszeres pontszerző volt egy alkalommal futamot is nyert, idén az F2-ben tíz alkalomból négyszer ért be a pontszerző helyeken, Monacóban a két 5. helyet is szerzett.