F1: Sosem volt ilyen fordulatos a vb 2 Olaszország

La Gazzetta dello Sport: “Seb király visszatért. Vettel győzött és a világbajnoki pontversenyben is átvette a vezetést.”
Tuttosport: “Vettel visszatérése!”

Nagy-Britannia

Independent: “A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel magabiztosan szállította a győzelmet a Red Bullnak, a Bahreini Nagydíjat pedig az előzetesen vártakkal ellentétben semmi sem zavarta meg. A nap legnagyobb sikerét mindazonáltal – váratlanul – Kimi Räikkönen, a Lotus második helyen célba ért finn pilótája érte el.”
The Times: “Vettel jött ki nyertesen a feszült bahreini hétvégéből. A vb-címvédő német a negyedik győztes az idei szezon negyedik futamán.”
The Sun: “Lewis Hamilton lassan megőrül: a kerékcseréjénél a csapat ismét kaotikusan dolgozott, s a hiba tulajdonképpen szertefoszlatta a brit győzelmi álmait.”

Franciaország

L’Equipe: “Vettel csak mértékkel örült – a német vb-címvédő szerencsés, ugyanakkor a jövő szempontjából óvatos.”
Directmati: “Sebastian Vettel és a Red Bull újra felfedezte a szárnyait.”

Spanyolország

El País: “Vettel bajnokhoz méltó stílusban reagált az eddigi eseményekre. Győzelmével ismét a Red Bull áll az élen a Forma-1-ben. Az ember már-már azt gondolja, az osztrák csapat dolgozói nem is alszanak.”
El Mundo: “A versenyt megrendezték, pedig a bahreini lakosság nagy része ellenezte. Az ország uralkodója és Bernie Ecclestone, a Forma-1 császára elégedetten mosolygott, miután érvényesítette akaratát. Nekik mindegy volt, ki fizet ezért nagy árat.”        
AS: “Vettel a visszatérését ünnepelte. A világbajnokság olyan változatos, mint még soha: négy futamon négy különböző győztest avattak, s már négy pilóta vezette a vb-pontversenyt.”
Sport: “A hatalmon lévők elválasztották egymástól a versenypályát és a politikai tüntetéseket. A Forma-1 nem reagált az országban uralkodó valós állapotokra.”

Ausztria

Kurier: “A világbajnok ismét versenyben van – Sebastian Vettel nyerte a feszültség és vita árnyékolta Bahreini Nagydíjat, s ezzel véget vetett a Red Bull mini krízisének.”
Österreich: “A rakéta-Vettel ismét vezeti a pontversenyt – Sebastian Vettel visszatért!”
    
Portugália

O Jogo: “Sebastian Vettel a régi szép időkhöz hasonlóan ismét az első rajtkockából indulva aratott győzelmet.”