Haidarábád egy európai léptékkel gigantikus nagyváros Indiában, ahol nagyjából 11 millió ember él. Igen, többen mint nálunk az egész országban. Ekkora tömegben vannak hipergazdagok, és ultraszegények, akik néha találkoznak. 

Ilyen találkozás történt egy helyi, ritka, különleges luxusautókra szakosodott kereskedésben. A dolgozók a biztonsági kamerák felvételein vettek észre egy férfit, aki a luxusautó-szalon ablakán keresztül leselkedett, és hosszasan, vágyakozva bámult egy piros Bentley-t.

Amikor a szalon vezetője értesült a történtekről, úgy döntött, hogy jótékonykodik kicsit, és teljesíti az álomautót hosszasan bámuló egyszerű ember vágyát. Nos, azért nem ajándékozta neki a Bentley-t, de a tett azért mégis valahol emberi. Nishant Saboo, a Saboo kereskedés feje egy bejegyzést tett közzé, amiben kérte a helyi pár millió lakost, segítsenek neki azonosítani a bámészkodót. 

Az indiaiak pedig segítettek, és felhajtották a szerencsést, akit egy Lamborghini sétakocsikázásra hívott meg a tulajdonos. A kereskedés különféle típusú és márkájú csúcskategóriás sportkocsikra specializálódott. A közösségi oldalak bejegyzésein láthatunk Ford Mustangot, egy BMW-t, egy Rolls-Royce Cullinan-t és persze a szóban forgó piros Bentley-t.

Nishant Saboo hasonlóan áll a szupersportautókhoz, mint a hazai milliárdos, Jákob Zoltán. Lamborghini Huracánját gyakran fotózzák, csodálják az emberek, és ő szívesen beültet bárkit, megmutatja az autót belülről, rövid élményautózásra viszi az autórajongókat.