Volt miért örülnie annak a férfinak, aki Brazíliában egy labdarúgó-mérkőzésről indult haza, a nemzeti bajnokság legutóbbi fordulóján ugyanis kedvenc csapata, a Cruzeiro 3-2-re győzött a Botafogo ellen. A szurkoló hazaútja azonban ennek ellenére nem alakult túl gördülékenyen: miközben megpróbálta elhagyni a Mineirão stadiont, az autójával elakadt a lépcsőn.

Az autó, amelyik nem tudott megbirkózni a mélygarázs gyalogoslépcsőivel, egy Volkswagen Gol volt, amit nem szabad összekeverni a Golffal. A Gol a Volkswagen egyik latin-amerikai modellje, amit több mint 40 éven át gyártottak Brazíliában, és noha 1987 és 2014 között a legnépszerűbb típus volt az országban, tavaly abbahagyták a gyártását.

A kellemetlen eset után a pórul járt drukker nem volt hajlandó interjút adni a Globónak, azt viszont elárulta a lapnak, azután kanyarodott rá a lépcsőre, hogy meglátta a kijáratot jelző táblát. A történtek után a tűzoltóknak kellett kimenteniük az autót, így az esetről a hatóságok is tudomást szereztek. A balesetben sem a férfi, sem pedig a családja nem sérült meg.