Meglepődve tapasztalták a darlingtoni lakosok, hogy az egyik utcát úgy aszfaltozták újra, hogy egy autónyi helyen maradt a régi út. A kivitelező nem hibázott, az adott helyen egy autó parkolt.

A brit város utcájában a tervezett munkálatokat táblákkal hirdették meg, amelyek arra figyelmeztették az autósokat, hogy az utat május 9-én és 10-én lezárják, ezért vigyék el járműveiket.  Úgy tűnik azonban, hogy egy sofőrhöz nem jutottak el az információk, és szürke BMW-jét ott hagyta parkolni.

Az aszfaltozást a Huntley Streeten ennek ellenére befejezték, ám a parkoló autó alatt maradt egy folt, ahová a munkások nem tudtak bejutni.

Persze a közösségi médiában elkezdtek terjedni az autóról készült fotók, és jöttek is megfejtések az okokra. Egyes felhasználók szerint a tulajdonos nyaral vagy kórházban van. Mások nem voltak ilyen megbocsátók: inkább leaszfaltozták volna a kocsit is.

A legjogosabb kérdés azonban azoké a lakosoké lehet, akik nem értették, miért nem vontatták el a járművet és terhelték a költségeket a tulajra. Darlington tanácsának szóvivője elmondta: “Mivel a szóban forgó járművet parkolási korlátozás nélküli területen hagyták, nem tudunk fellépni a sofőrrel szemben. Megpróbáltuk felvenni a kapcsolatot a tulajdonossal, hogy megkérjük, távolítsa el az autót, de eddig sikertelenül.”

A szóvivő hozzátette, hogy természetesen egy későbbi időpontban, amikor a jármű már nem lesz ott, befejezik a munkát, igaz, ez plusz költségeket jelent a város számára.