A rendőrautók ismérve általában az, hogy könnyen észrevehetőek. Ez azonban nem lesz igaz a texasi Harris megyei egyenruhások legújabb flottájára, az újonnan beszerzett Chevrolet Camarók ugyanis – a hétköznapi társaik környezetébe beleolvadva – afféle szellemautóként, magyarosabban fogalmazva civil rendőrautóként fognak vadászani a közúti szabályszegőkre.

Persze akadnak majd nehezen vagy egyáltalán nem látható ismertetőjelek, de fényhidat és szembetűnő fényvisszaverőket nem szerelnek rájuk. Egy Twitter-felhasználó által készített Twitter-fotó tanúsága szerint ezek a Camarók hófehér köntösben díszelegnek, pedig valójában ennél sokkal élénkebb színekben is kaphatóak, például cseresznye vagy narancssárga színben.

A CarBuzz cikke szerint ugyanakkor az új flotta nem igazán hatotta meg a helyieket. Különböző kommunikációs csatornákon is kritikával illették a Harris megyei seriffhivatal lépését: egyesek felteszik a kérdés, hogy mégis miből jött össze a beruházás, míg a mások az inkognitó biztosságát, értelmét kérdőjelezik meg, de olyan is akad, aki szimplán pénzkidobásnak tartja.

Egy valamiben viszont biztosan a seriffek segítségére lesz: 455 lóerejével, valamint 6,2 literes, V8-as motorjának köszönhetően nem jelent majd kihívást utolérni a nagy tempónál, veszélyesen manőverezgető sofőröket – talán annak a Lamborghininek az ausztrál sofőrjét is hamarabb lekapcsolták volna, akinek az esetéről úgyszintén beszámoltunk a Vezessen.