William Harrington két évre vásárolt egy 1994-es évjáratú Chevrolet Corvette-et, azóta 20 ezer dollárt költött a pofozgatására. A rengeteg munka viszont pillanatok alatt vált füstté – írja a Carbuzz. A napokban kompressziós ellenőrzést hajtott végre, amikor hirtelen hangos durranást hallott, majd elkezdett füstölni az autó.

A floridai férfinek – szerencséjére – még volt annyi lélekjelenléte, hogy kitolja a Corvette-et a garázsból, így a tűz nem terjedt át a házra, pedig még azt is meg kellett oldania gyorsan, hogy eltüntesse a ház elől azokat az autókat, amik az útjában álltak. 

Hiába értek ki gyorsan a tűzoltók, addigra a Corvette már a lángok martalékává vált, legalább Harrington megúszta könnyű sérülésekkel az incidenst. Csalódottságát viszont nem tudta véka alá rejteni. „Olyan, mintha a családom része lett volna, és már nincs semmi rajta, ami érne bármit is. Minden odaveszett” – nyilatkozta az NBC 2 Newsnak.

A tűzoltóság közleményéből nem derül ki, volt-e biztosítása Harringtonnak, de megjegyezték, óriási szerencséje volt, hogy a szél miatt a lángok nem terjedtek át a környező házakra sem, máskülönben az eset végképp katasztrófához vezetett volna.