Újabb járművel, a Mercedes-AMG G63-mal bővítette palettáját a német PerformMaster tuningcég. A stuttgarti márka népszerű terepjárójának új turbókkal és szoftveresen adnak extra löketet, ennek köszönhetően 4,0 literes, V8-as ikerturbós motorja már 794 lóerős teljesítményre képes, 1020 Nm nyomaték mellett.

Méregzsákká alakítják a Mercedes népszerű terepjáróját 1

Ez jelentős ugrás ahhoz képest, hogy a gyári változat 577 lóerős, nyomatéka pedig 850 Nm, így 0-ról 100 kilométer/órára 4,5 helyett már 3,9 másodperc alatt gyorsul, míg csúcssebessége 220-ról 260 kilométer/órára nőtt.

Megjelenése felfrissítésére is talált megoldást a PerformMaster: szénszálás karosszériakészlete speciális sárvédőelemeket, kiegészítő légtelenítőket, módosított lökhárítókat, valamint extra nappali menetfényeket is tartalmaz többek között.

Akik még ennél is többre vágynak, a szénszálás burkolat rögzítésére is vásárolhatnak további elemeket, de az elülső tetőspoilert is megbolondíthatják további LED-fényekkel, vagy az egész autó küllemét egy hátsó szárnnyal.

Méregzsákká alakítják a Mercedes népszerű terepjáróját 2
Méregzsákká alakítják a Mercedes népszerű terepjáróját 3

Méregzsákká alakítják a Mercedes népszerű terepjáróját

Méregzsákká alakítják a Mercedes népszerű terepjáróját

Méregzsákká alakítják a Mercedes népszerű terepjáróját 8
Méregzsákká alakítják a Mercedes népszerű terepjáróját 9
Méregzsákká alakítják a Mercedes népszerű terepjáróját 10
Méregzsákká alakítják a Mercedes népszerű terepjáróját 11
Fotó megosztása:

A vállalat a vásárlásra ösztönzésre részeként az első nyolc vásárlót, aki megrendeli/megrendelte a karosszériafejlesztő csomagot, azzal jutalmazza, hogy találkozhatnak a Forma-1-es biztonsági autó sofőrjével, Bernd Mayländerrel, aki a szerencséseket elviszi egy körre a Mercedes-AMG GT4-gyel. Ehhez különleges vacsora és szállás is társul, így az ajándékcsomag értékét 15 ezer euróra (5,1 millió forintra) saccolják.