Az Egyesült Királyság egyik kedvelt kirándulóhelye Cornwall megye, a sziget legnyugatibb csücske, ahol remek strandok találhatóak. A parkolók természetesen zsúfolásig telnek, és nem egyszerű helyet találni, ezért a felvételen látható Mercedes sofőrje úgy döntött, megáll egy hatalmas mezőn, mi baj lehet?

Csak annyi, hogy a mező valakié, és az a valaki épp hígtrágyát juttatott ki a földterületre. Nyilván nem ez az első eset, hogy parkolónak használják a földjét, ezért a legkisebb erőfeszítést sem tette, hogy elkerülje az autót, telibe fújta azt is, egyfajta erőteljes üzenetképpen. 

A probléma nem új, és nem csak Angliában fordult már elő. Horvátországban pár éve egy gazda annyira felháborodott a földjén parkoló autósok láttán, hogy radikális lépésre szánta el magát. Felakasztotta az ekét, beindította a traktort, és meg sem állt, amíg körbe nem szántotta az összes, szabálytalanul parkoló autót.

A kerékbilincsnél hatásosabb vendégmarasztalást persze rossz szemmel nézték a sértettek. Ki is hívták a rendőrséget, de azok végül arra jutottak, hogy Bedekovic gazda azt csinál a saját földjén, amit akar, és hazamentek.

Arról, hogy a birtokháborítók mikor jutottak haza, nem szól a fáma.