Könnyen meg tudják tréfálni a villanyautók azokat a sofőröket, akik a hagyományos üzemanyagokkal működő erőforrásokkal hajtott járművekhez szoktak. Ennek oka az, hogy a nyomaték azonnal érezteti hatását, nem kell várakozni egy bizonyos fordulatszám elérésére.

Ez is közrejátszhatott abban, hogy mindössze 24 kilométer után a roncstelepen kötött ki ez a Porsche Taycan Turbo. A fekete sportlimuzin egyetlen töltéssel 450 kilométert is megtehet, azaz az akkucsomag alig érezte meg a fogyasztást. Nem úgy az autó bal eleje: a kerék kitört a helyéről, és a hátsó tengely környékén sincs minden a helyén.

24 kilométer után összetörték a villany-Porschét 1

A 680 lóerős, a 0-100-as sprintet 3,2 másodperc alatt letudó Taycan Turbo a New Jersey állambeli Somerville egyik roncstelepén várja további sorsát. Arról nincs pontos információ, hogy mi történt a kocsival, ám tekintettel arra, hogy az alváz hátsó része is megsérült és az oldalsó függönylégzsák is kinyílt, komoly ütést kaphatott az autó egy nem tervezett repülés utáni landoláskor.

24 kilométer után összetörték a villany-Porschét 2

Az autót rövidesen eladják. Az biztos, hogy jobb alkalom sokáig nem nyílik arra, hogy rendkívül olcsón hozzájussunk egy elektromos Porschéhez, amivel alig mentek.

24 kilométer után összetörték a villany-Porschét 3