Teltek az évek és közben rengeteg tényező változott a világban, az autók egyre újabbak lettek, a szomszédok cserélődtek, a mobiltelefonáló emberek pedig talán már észre sem vették azt az 1971-es Cadillac limuzint, mely negyed évszázadot töltött parkolással Brooklynban. Egyesek potenciális veszélyes hulladéknak tekintették, mások művészeti értéket láttak a lomokkal pakolt autóban.

25 év után vontatták el a New York-i Cadillacet 1
25 év után vontatták el a New York-i Cadillacet 2

25 év után vontatták el a New York-i Cadillacet

25 év után vontatták el a New York-i Cadillacet 7
25 év után vontatták el a New York-i Cadillacet 8
25 év után vontatták el a New York-i Cadillacet 9
25 év után vontatták el a New York-i Cadillacet 10
Fotó megosztása:

Most azonban lezárult egy korszak, hiszen azt az autót, mely 1994 óta töretlenül parkol New York egyik utcáján, most elvontatta a rendőrség, miután a Windsor Park egyik lakosa panaszt tett. Az autó egy idős úré volt, aki állítólag mentális betegségben szenvedett. A különös az volt, hogy bár az autókat körülötte rendre megbírságolták, addig a Cadillac sosem kapott cetlit és korábban meg sem próbálták elvontatni például filmforgatások alkalmával, amikor az egész utcát kiürítették.

25 év után vontatták el a New York-i Cadillacet 11

Keserves évek vannak az egykori luxusautó mögött, hiszen megsárgult újságokkal és üres palackokkal van teli a beltér. Persze sokan örülnek, hogy a Cadillac már nem rontja az összképet, de páran kifejezetten hiányolják. Valaki szerint az nem is igazi brooklyni, aki nem ismeri a rohadó Cadillacet.