Macskahangokat ad az autóm – ezzel gurult be egy férfi egy Toyota-szerviz udvarára Kanadában. A szerelők nem voltak restek, emelőre dobták a bérelt Camry szedánt, és elkezdték átvizsgálni az üregeket. Hamarosan meg is találták, amit kerestek: egy rémült kiscica fészkelte be magát a motortéri alkatrészek közé.

Baj van, főnök, nyávog az autóm… 1

A nagyhangú férfiak hiába hívogatták, nem jött elő az állat, ezért máshogy próbálkoztak: az irodán dolgozó hölgynek már sikerült előcsalogatnia a kismacskát, akinek egyetlen bajusz-szála sem görbült meg a kényelmetlen utazás során.

Ha már így összebarátkoztak, a Lynn nevű hölgy meg is tartotta a cicust, akit Toyotának neveztek el.

Baj van, főnök, nyávog az autóm… 2

A történetben szereplő autó egy Toyota Camry volt, Észak-Amerika legnagyobb számban eladott személyautója immár tizenöt éve. A Camry az EU piacain nem kapható, pedig impozáns és – a legutóbbi modellváltás óta – kifejezetten sportos és kényelmes autóról van szó. Kétféle benzinmotorja (2,5 literes négyhengeres és 3.5 V6) mellett egy 208 lóerős hibrid hajtáslánccal is választható, ami ezekben a dízelektől elforduló időkben pont elegendő is volna a felső kategóriás cégautók szegmensében.