300 munkaóra alatt több mint 1000 alkatrészből áll össze a Bentley Continental GT 1:8-as méretarányú modellje. Az igazi különlegessége viszont nem maga a modellautó, hanem a személyre szabhatóság, melyet eddig csak a Rolls-Royce kínált a Cullinanhez.

Míg a Cullinan akár 10 millió forintig is eltolható a különböző opciókkal, addig a Bentley Continental GT 2,8 millió forintba kerül és a különbség már képeken is látható. A Bentley Design Studio emberei részt vettek a modell fejlesztésében és személyesen felügyelik az építést, a megrendelők pedig nem csak a színt, hanem a beltéri kárpitokat és a dekorbetéteket is megválaszthatják.

Milliókért adják a Bentley egyedi modellautóit 2
Milliókért adják a Bentley egyedi modellautóit 3

Milliókért adják a Bentley egyedi modellautóit

Milliókért adják a Bentley egyedi modellautóit

Milliókért adják a Bentley egyedi modellautóit 12
Milliókért adják a Bentley egyedi modellautóit 13
Milliókért adják a Bentley egyedi modellautóit 14
Milliókért adják a Bentley egyedi modellautóit 15
Milliókért adják a Bentley egyedi modellautóit 16
Milliókért adják a Bentley egyedi modellautóit 17
Milliókért adják a Bentley egyedi modellautóit 18
Milliókért adják a Bentley egyedi modellautóit 19
Fotó megosztása:

Keresztszemes varrás a kormányon és a jellegzetes minta az üléseken mind visszaköszön, meg persze, a fényezés is tökéletes. Az olyan részletek viszont már bántóak 6775 angol fontért, mint a hűtőrács, mely nincs kilyuggatva vagy a fényszórók, amik közel sem hozzák azt a csillogást, mint mondjuk a Bentley Flying Spur-é. Pedig a 78 cm hosszú, 40 cm széles és 24,4 cm magas modellen azért van lehetőség az ilyenek remek kidolgozására.

Milliókért adják a Bentley egyedi modellautóit 20

Aki nem tenné le az asztalra egy igazi autó árát, annak valamivel 32 ezer forint felett kínálják az 1:43-as méretarányú Bentley Continental GT-ket. Igaz, ott nincs meg az egyedi szín lehetősége.