Az Action Mobil által épített 6,8 tonnás járművet off road terepviszonyokra tervezték. Bár a maga 3,5 méteres magasságával és a 6,2 méteres hosszúságával nem tartozik a nagy lakóteherautók közé, de éppen ez a szép benne. Hajtásáról a Mercedes-Benz 276 lóerős dízelmotorja gondoskodik, de a 4×4-es fejlesztésű, rendkívül masszív és strapabíró alváz ugyancsak a német gyártó munkáját dicséri.

A Temet 3600 névre keresztelt lakóteherautó számára nem okoznak gondot a sáros, süppedős földutak, de sziklás, egyenetlen terepen, valamint a homokdűnék között sem kell félteni. Szinte bárhol, akár távol a civilizációtól is letáborozhatnak vele az utasok. A jármű felépítményébe egy jobb oldali ajtón keresztül lehet feljutni. A tágas lakótér a rusztikus fa burkolatoknak és szürke szövettel bevont ülőpadoknak köszönhetően egy vadászkunyhó látványát kelti. Ezt az életteret annak szellemében alakították ki, hogy az itt tartózkodóknak mindenük meglegyen, amire csak szükségük lehet egy hosszú felfedező út során.

Erre a lakóteherautóra van szükséged, ha lemész a térképről 2

A fedélzeten utazók számára rendelkezésre áll egy gáztűzhellyel, hűtőszekrénnyel, mosogatóval és egy pulttal ellátott konyha. Az itt elkészült finomságok elfogyasztására pedig egy jókora asztalt is beépítettek, amelynél egyszerre akár négy fő is ülhet. A jármű hátsó traktusában egy kétszemélyes, kihajtható ágy kapott helyet, amelyet használaton kívül ízlésesen el lehet tüntetni. A Temet 3600 összkomfortos, hiszen még WC-vel és zuhanyzási lehetőséggel ellátott fürdőszoba is van benne, a meleg vizes fűtés pedig a hidegebb időszakokban is segít ideális hőmérsékletet tartani a lakóteherautóban.

Erre a lakóteherautóra van szükséged, ha lemész a térképről 3

A Temet 3600-at úgy tervezték, hogy minél több időt kinn lehessen tölteni vele a természetben, éppen ezért 200 literes friss vizes tartállyal ellátták, a tetőre pedig 440 wattos napelememet is felszereltek, amely a 200 Ah kapacitású lítiumos akkumulátort tölti fel menet közben energiával. Az ily módon termelt elektromos energiát a jármű rendszereinek működtetésére, például a 2.4 kW-os légkondicionáló üzemeltetésére lehet használni.

Az Action Mobil új lakóteherautójában tehát minden megvan ahhoz, hogy úgy fedezzük fel a világot, hogy közben alig, vagy egyáltalán ne találkozzunk emberekkel.