Amikor a Dodge mérnökei megépítették a 707 lóerős Hellcat motort, sportautókban gondolkodtak, de végtére is egy robusztus luxusterepjáróban is elkél a teljesítmény, hát miért is ne: a Rezvani páncélozott behemótját  a legendás kompresszoros 6.4 V8 hajtja.

Ez azonban semmi: a Jeep Wrangler alapjaira épülő, eddig egy mezei 500 lóerős blokkal kínált Rezvani Tank másik újdonsága a Military Edition, ami tökéletes üldözési mániában szenvedő, vagy ténylegesen életveszélyben lévő milliomosok számára.

A luxusautó, amely szándékosan füstöl 2

Mert például áramot vezettek a külső kilincsekbe, így lehetetlenítve el az illetéktelen ajtónyitást. Aztán a lökhárítókat megerősítették, így képesek odébb lökni, összetörni a támadók autóit. Van még persze számos egyéb, szokásos megoldás: szirénák, villogók, hangosbeszélő, az utastérben gázmaszk és elsősegélykészlet rejlik, és persze az egész autó páncélozott, beleértve a bombaálló fenéklemezt.

A luxusautó, amely szándékosan füstöl 3

A matt homokszínűre fényezett autó legviccesebb extrája azonban a ködfejlesztő: akár egy igazi tankon, gombnyomásra sűrű füst borítja be a Rezvani környezetét, és mivel az autót felszerelték aktív infravörös kamerákkal, ez csak az üldözőknek okoz gondot, a sofőrnek nem.

A Rezvani Tank Military Edition tehát minden szempontból tökéletes választás – kivéve talán 300 ezer dolláros (bő 85 millió Ft) árát.