A csapat wokingi központjában a McLaren is leleplezte 2019-es Forma-1-es modelljét, az MCL34-est. Az idén is Renault-motorral hajtott járgány alapszíne maradt a tavaly bevezetett papajanarancs, de idén egy kis fantáziát is vittek a dologba, a kékkel eljátszottak egy kicsit a motorborításon.

A tavaly a motorszállító-váltás ellenére is keservesen küszködő patinás csapat komoly átszervezésen ment keresztül a háttérben, hamarosan pedig munkába áll majd az új csapatfőnök, a volt porschés Andreas Seidl és az új technikai főnök, a Toro Rossótól elcsábított James Key is.

F1: Ezzel az autóval támadna fel a McLaren 1
F1: Ezzel az autóval támadna fel a McLaren 2

F1: Ezzel az autóval támadna fel a McLaren

F1: Ezzel az autóval támadna fel a McLaren

F1: Ezzel az autóval támadna fel a McLaren 7
F1: Ezzel az autóval támadna fel a McLaren 8
F1: Ezzel az autóval támadna fel a McLaren 9
F1: Ezzel az autóval támadna fel a McLaren 10
Fotó megosztása:

Kattints a képre, galéria nyílik!

A pilóták is újak, hiszen Fernando Alonso négy év vergődés után úgy döntött, az F1-en kívül keres sikereket, míg a nagy ígéretnek számító saját nevelés, Stoffel Vandoorne két év alatt csúnyán leszerepelt.

Az MC34-est a Renault-tól érkezett Carlos Sainz, valamint a McLaren újabb saját nevelése, az újonc Lando Norris vezeti majd.

Korábban felmerült, hogy a téli tesztelésen Alonso is besegít majd a visszajelzéseivel, hivatalos közlés még nincs erről, de a spanyol AS arról ír, hogy a kétszeres világbajnok ott lesz Barcelonában, de nem ül a volánhoz.