Kaszkadőrfilmbe illő mutatvánnyal érzékeltette egy amerikai járművezető, hogy az ő ideje értékesebb, mint másoké. Nem is állt be a lassan araszoló sorba a Dodge Challengerrel, inkább egy vakmerő megoldásra adta a fejét: két kerékre tette az amerikai izomautót és az útpadkán suhant el a többiek mellett.

Egy ideig még a szerencse is az ő pártján állt, ugyanis egy másik autós fedélzeti kamerás felvételén látszik, hogy pont jó ütemben váltott zöldre a lámpa a következő kereszteződésben, így nem ütközött másik autóval.

A szerencse azonban forgandó, így egészen addig futott versenyt az idővel, amíg a Dodge-dzsal egy kerítést átszakítva egy Bostonhoz közeli Starbucks-kávézónak nem ütközött. Napernyőkkel és asztalokkal együtt tarolta le a kávézó teraszát, de az épület eleje is megrongálódott a balesetben, az egyik alkalmazott pedig megsérült. Őt sem kellett kórházba szállítani, könnyebb sérülésekkel megúszta az ámokfutást.

Több mint valószínű, hogy a balesetet okozó sofőr nem jól választotta meg a sebességét, majd el is veszítette az uralmát a Challenger felett, amikor nekiütközött egy villanyoszlopnak. A Carscoops beszámolója szerint nem derült ki, hogy a száguldozó, árkon-bokron áthajtó autós megsérült-e, ahogyan az sem, hogy ittasan, netalántán kábítószer hatása alatt vezetett-e.