Rengeteg cikk születik napról napra, hétről hétre a Vezessen, és gyakran kutatunk az archívumban, ahol rengeteg érdekes téma pihen. Te emlékszel, mi történt veled egy éve? Tudod, milyen autós hírek pörögtek akkor a neten? Mutatjuk, hogy mi miről írtunk 2021. március 28. – április 03. között a Vezessen.

Mucsi Mustangot reklámozott

Mucsi Zoltánt felkérték, hogy mutassa be az egyik hazai Ford-kereskedésben kapható Mustang Bullittot. Mondanunk sem kell, hogy hozta a tőle megszokott szintet. De hagyjuk is a rizsát, nézzétek meg, ez garantáltan segít átlendülni a húsvét előtti utolsó munkanapon.

Szöges karókkal foglalják a parkolót Budapesten 1

Ford Mustang Bullitt tesztünket az alábbi linken találod: 

Az autós kultúra legalja Budapesten

A hetedik kerületben jó néhány szöges fadarabbal (lambéria-szegőléccel?)  rakta körbe valaki az egyik parkolóhelyet, hogy még véletlenül se tudjon ott megállni más. Ez nemcsak szemét dolog, de szabálytalan is, ugyanis ez nem privát parkoló, így nem akadályozhatja senki, hogy ott bárki megálljon, ha üres a hely.

Szöges karókkal foglalják a parkolót Budapesten 3

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG A TÖBBI FOTÓT IS!

Benzinár 1 éve

Tudod mennyit volt az üzemanyagok ára akkor? A 95-ös benzin literjét 421 forintért adták. A normál gázolaj 422 Ft/liter volt 2021.04.01-től.

Eladó a legdrágább legtakarékosabb használt autó

Pár éve kollégánk, Szörényi András vezethette a Volkswagen egyik legdrágább, legritkább típusát, az alacsony fogyasztás világbajnokát, az XL1-est. 250 készült belőle összesen, erősen hunyorítani kell, hogy ezt sorozatgyártásnak fogjuk fel. Az autó 111 ezer eurós újkori ára is szimbolikus, az egy liter alatti fogyasztásra utal. Ebből a szériából kínáltak eladásra 2021-ben egy megkímélt darabot Hollandiában. Alig pár ezer kilométert futott, mondhatni gyári állapotban, de vételárat nem mellékelt az eladó, vélhetően többet kért érte, mint az említett 40 millió forintnyi összeg.

Szöges karókkal foglalják a parkolót Budapesten 4

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS A KÉPRE!

A Škoda NSX-et láttad már?

Nagyon szép, részletes és kidolgozott animációkon valósította meg az első hallásra merésznek hangzó, ám mégis ízléses koncepciót Rostislav Prokop. Személyében egy cseh, autókban jártas dizájnert és youtubert tisztelhetünk, aki rendre megosztja közösségi felületein legújabb – sok esetben 3D-s – munkáit.

Szöges karókkal foglalják a parkolót Budapesten 5

Teszt: Bentley Flying Spur V8

Spúrok kíméljenek! – Vezettük a 112 milliós Bentley-t

Ha azt gondoltad, hogy egy olyan limuzint, mint a Bentley Flying Spur nem jó vezetni, nagyot tévedtél. Ennél azért fizetnék a sofőrömnek, hogy maradjon inkább otthon.

Szöges karókkal foglalják a parkolót Budapesten 6

KATTINTS A KÉPRE ÉS OLVASD EL A TELJES TESZTET!

Használt hibrid: ha a baja van, az drága – Vezess Értékbecslő

Egy Lexus GS kiváló minőségű autó és a hibrid a legjobb vétel belőle. Mivel használtan is megérnek 2,2-4,7 millió forintot, nem mindegy, milyen autóra költötök ilyen sokat.