Nincs meghatározott sorrend, ebben a témakörben csakis a közönség dönthet! Ezért kaptak szimpla számozást, hogy a végén a szavazásnál könnyebb legyen kiválasztani a felsorolt öt örökzöld hirdetési szöveg közül a legjobbat. A hirdetések teljes szövegét az idézetek alatti cikkekben találjátok. 

1. HARCISZEKÉRBOZÓTNYÍRÓ

“Eladóvá vált társaságunk szeretett kis autója, de mi csak HARCISZEKÉRBOZÓTNYÍRÓNAK hívjuk! Nagyon megbízható kis autó, egy igazi túlélő! Borzalmasan jól fekszi az utat vagy akár a mezőt… sosem hagyott cserben, még akkor sem, amikor légvonalban fejen állva közlekedtem vele részegen.”

2. Ahol minden elkezdődött: a fostalicska Golf

Ehhez annyi megjegyzést fűznénk, hogy a tulaj jobban járt volna, ha felbakolva, letakarva elrakja azt a 160 ezerért árult fostalicskát. Ma már mindenféle Golf I-est keresnek a gyűjtők, és ha a karosszériája nem volt porrá rohadva, akkor ma bőven többet érne 160 ezernél. 

“Eladom a G1-emet, ha valaki építeni akar, vagy csak utál télen a buszmegállóban állni. ’80-as kislámpás 3 ajtós. A kaszni jó állapotú, minimális lakatolnivaló van rajta, nem volt törve! A színe mattpiros: ) 1.3-as II. Polo motoros központi befecsis 5 gangos sárkány 5L-es zabálógép: ) Vizsgáztatni és forgalomba helyezni kell. Kivonták, mert b. sztam átíratni. A kábelezését nem árt átnézni. Általában működik, de azért a paksi atomerőmű vezérlését nem bíznám rá arra a gólyafészekre, ami a műszerfal alatt van: )”

3. Opel nem szexre kell jeligére

“Előnyei: durván fagyos nőszemélytől, pöpec fűtéssel, USB-s, SD kártyaolvasós szuperzenebonával, vadonatúj hangszórókkal, centrálzár, elektromos ablakok, nincs benne szervó, olyan nehéz a kormány, hogy garantáltan szép izmos karod lesz, igény esetén küldök képet az enyémről. Tudok adni hozzá autós szempillákat.”

4. Suzuki mesével tarkítva

“Hajlandó vagyok engedni az árból, ha: Vicces vagy, mint a haverom, Béla, őt eléggé bírom, mindig jófej. De ha Bélához hasonlóan nagyon sok szar szóviccet mondasz, akkor emelkedni fog az ára, nem lejjebb menni. Ha egy kis flegma tökfej vagy, mint egy másik barátom, Bálint, akkor vegyél magadnak BMW-t, jobb arc attól sem leszel, de legalább nem kell kibírnom téged, ahogy 3000 forintot alkudsz az árból, és még kibírhatatlan is vagy.”

5. A felesleges Ford Mondeo

Akkora, mint egy teherszállító hajó, szóval nagyit az egész konyhával együtt lehet szállítani A-ból B-be, kötőtűstől, visszaváltható PET-palackokkal, komplett gyógyszeres ládával és szomszédasszonyi nyugger-barátnőkkel. Utcára nyíló ablakai vannak és ezenfelül két irányba tekerhető kormánya is.

+1 A Simson, amiért lehet természetben fizetni

“A fizetendő összeg rugalmas. Adhatod 9 db tízezres vagy 5 db húszas formájában. Utóbbi esetben nagyon hangosan fogom megköszönni a vásárlást, és nem kérdezek semmit. Továbbá fizethetsz természetben is. Az adásvételi megírása után kimegyünk a rétre, és ott adod oda a pénzt.”

Szerinted melyik a legfrappánsabb hirdetés?
1. HARCISZEKÉRBOZÓTNYÍRÓ
7% (140)
2. Ahol minden elkezdődött: a fostalicska Golf
9% (170)
3. Opel nem szexre kell jeligére
6% (109)
4. Suzuki mesével tarkítva
7% (134)
5. A felesleges Ford Mondeo
12% (216)
+1 A Simson amiért lehet természetben fizetni
59% (1092)